dikkate alacağım teşekkürler, yazdıklarınızı sadık amcaya ileteceğim teşekkür ederim. ayrıca bir şey de söylemek istiyorum. buradaki insanlar ne kadar duyarlı, ne kadar ilgili. inanın ilk mesaj yazdığım zaman böyle ilgilenileceğini düşünmemiştim, çok sevindim. Allah hepinize sağlıklı, hayırlı ömürler versin. sizin verdiğiniz bilgileri doktorlardan bile almadım ben. baştan savma şekilde konuşuyorlardı. sadık amcaya da aynısını yapmışlar. adamcağız gözümüzün önünde acı çekerek yaşıyordu. her telefonda şu ağrılar olmasa çok iyiyim de, deyip duruyordu. etrafındaki bizler, çocukları, yakınları çok mu ilgisiziz, çok mu bilgisiziz anlayamadım. keşke biraz araştıran okuyan insanlar olsaydık hepimiz. ben istanbuldayım o amasyanın bir köyünde. yanında oğulları var kızları var ama adamcağız çaresiz. çocuklarının ilgili ve bilgili olmasını, başında bilinçli bir insanın olmasını çok istiyor. ben de uzuktan uzağa kendimi çok çaresiz hissediyordum. hangi doktora gitsem danışmak için, hastayı görmek istiyor, bir yönlendirme yapmıyorlardı. genelde böyle yaşamak zorunda diyorlardı. sadık amca da köyleri dolaşan doktorlara söylüyordu ağrıma çare bulun diye ama basit basit ilaçlar verip bunu böyle çekmek zorundasın diyorlardı. burada sizin sayenizde çaresiz olmadığımızı, yapılabilecek birşeylerin olduğunu gördüm. sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun... sağlıcakla kalın...