Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik iltihabı sebebiyle mesanede kaçaklar oluyor. Ne yapmalıyız?

Crvnokan

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Slm babam omurilikte ıntihap var dendi 5 ay oldu sadece ayak parmakları oynuyor iyimi bide günün ıdrar kaçırıyor tak yapıyor 4 saatte bir ama ıdrar kaçırıyor ne yapmak lazim

Benim bel ameliyatımdan sonra tek oynamayan yerim olan ayak parmaklarımı da oynatmaya başlamıştım.Doktorlar buna çok sevinmişti tuvalet hissi ve kontrolünün geri geleceğinin çok önemli bir işareti olarak görmüşlerdi bunu.

Yürüme konusuna bir şey diyemiyorum ama tuvalet hissi ve kontrolü ayak parmaklarıyla(Sağ ayak baş parmağıydı sanırsam) doğrudan alakalı diye biliyorum

Peki bu hastalık duzelirmi

Babam amaliyat olmadı birden bire belden aşağı hissetmiyor dokdor amaliyatlik bişey yok diyor ıntihap var diyor ada zamanla düzelir diyo ama 5 ay oldu sadece ayak parmakları oynuyor

Dediğim gibi yürüme konusunda bir bilgim yok.Ama ayak parmaklarını oynatabilmesi en azından tak için umut verici.

Yürüyemedikten sonra tak kullanıp kullanmamak ne kadar önemli burası tartışılır tabiki.Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun...

Üst Alt