Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik kırığı ve çatlağı için % kaç maluliyet oranı verilir?

İlkerÇkl55

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamin aleyküm omurilik kirigi vs catlak platin olupta heyete giren abilerim kardeslerim engel orani kac verdiler yardimci olurmusunuz bazi heyet kurulu devlet hastaneleri cok dusuk oranlar veriyo

İlkerÇkl55

Burada önemli olan oluşan kısıtlılıktır. Bu kırık hareket ve his açısından ne tür kayıplara neden olmuş, o önemli

Hastaneden hastaneye doktora farkediyo alinan oranlar hepsi farkli farkli veriyo abi inan onun icin sordum kim nekadar almis ne kirigina almis diye bilgi amacli

Bende l2 kırıgı yüseklik kaybı vardı %25 üzeri bir kayıptı %13 rapor verdiler sigortaya gönderdim hesaplamaya gönderdiler

Az oran vermisler bence abi bu heyette cok hak yeniyo hic ilgilenilmiyo adli tipta daha detayli bakip oran veriyolar

İlkerÇkl55

Engelliler yönetmenliğine göre veriyorlar kardeşim hak yiyorlar diyemem.

bu tabloya göre verdiler bana oran;

3: Belirginradikülopati bulguları vardır, dermatomal dağılımda ağrı, duyu kaybı, reflekskaybı, kuvvet kaybı, unilateral atrofi vardır, bulgular elektrodiagnostiktestler ile gösterilmiştir Veya Klinik radikülopati bulguları ile uyumlu, görüntülemeteknikleri ile gösterilmiş, aynı seviye ve aynı tarafta diskhernisi veyacerrahi ile düzelen radikülopati öyküsü vardır Veya Kırıklar: (1) bir vertebracisminde %25-50 arası kompresyon kırığı, (2) spinal kanalı etkileyen posterioreleman kırığı. Her iki durumda da kırık yapısal bütünlüğü bozmadan iyileşir:%13

benim rahatsızlığım ise; bir vertebracisminde %25-50 arası kompresyon kırığı.

Bundan once bikac kez heyet ve adli tiptan rapor aldigim icin bliyorum 2 bacak femur kirigi 2 sindede platin ve beyin kanamasi hafiza kaybi travma ve felc kalma riski vardi bunlara devlet hastane kurumunun verdigi oran %8 el insaf ölumden dondum askere gidemedim verdikleri komik rakamlar
Ve bi kac zaman sonra adli tipa baska ufak kiriktan oturu gittim %9 verdi
devlet hastanelerinde bakmadan olcum yapmadan oran veriyolar aslinda olcum yapip tek tek bakmasi gerekiyo bunun geregi bu normalde olcumler yapilip hasta dinlenir ne zorluklar var ona gore bir engel orani belirler tip uzmani

Sana hak veriyorum genel olarak olmasada özür engel gibi durumları raporlayan doktorlarımız da ilgisizlik mevcut bende iş kaybı yaşadım 25 yaşındayım ve 1 yıl çalışamadım platin takılmadı bende l2 de kırık meydana geldi çok şükür iyiyim ama bitmek bilmeyen bel ağrılarım kaldı ben yinede şükrediyorum sinirlere zarar vermediği için umarım sende sağlığına kavuşur sun dostum.

Yaşlar ayniymis ne guzel 🙂
Bendede omurilikte parcali kirik ve yaninda catlak sinirlere zarar allahtan gelmedi bendede var nezaman is hayatima donucem zorbi surec var onumde galiba ayak kirigi kolay oluyodu bu biraz agir zor geciyo hareketlerin kisitli

Trafik kazasinda kirildi benim 2 ay oldu evde ayaga kalkabiliyorum isimi hallediyorum zorlamadan doktorun musade ettigi kadar seninki trafik kazasimi nasil oldu

Aynen dostum trafik kazası maalesef %13 raporla Sigortaya başvurduk bakalım teklif bekliyoruz

L2 kirigi bendekide ortalama bende o oranlarda alicam raporu heralde
Hangi kurumdan aldin raporu adli tip veya devlet hastanesi arastirma
Cok hak yiyolar rapor alirken ilgilenmiyolar adam bi bakar sorar ne kaybin var yok hic umrunda degil saglamada ayni sakatada ayni valla

Motorda gecirdim ben kazayi bitane olayım şuan mahkemede 5 yil oldu hayla bitmedi adli tipta rapor bekliyorum
Biri sigorta takim komisyonunda
Bi kazamda bu yeni oldu kaza bizim yakamizi birakmiyo kuryelik yapip sürekli trafikte olduğum icin

Üst Alt