Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik L1 felciyim. Şiddetli bel ağrılarım oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

kantutar42

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar L1 omirilik feçlisiyim fakat 1 aydır sürekli şiddetli bel agrısı cekiyorum sabah yataktan kalkınca daha çok oluyor ızdırap ediyor belimi dogrultamıyorum agrıdan birde bu ayaklarda karıncalanmayı nasıl aza indirebilriz bilgilerinizi rica ediyorum saygılar bizden

slm dostum bende omurılık felclıyım ama bende boyle bır sorun yok ama benım bır
arkadasımında belınde senın dedıgın gıbı agrılar baslamıstı doktora gıdıp fılm certırdı
arkadasımın platınlerı yerınden cıkmıstı muhtemelen senınkınınde platınlerı atmıs olabılır.
gecmıs olsun

aleyküm selam kardasım o zaman ben ayvayı yedim mi yani ameliyatmı olacaz yani şimdi daha detaylı bilgin varsa yazarsan sevinirim

Bası yarasından ameliyat oldugum ıcın,bu aralar hareket edemiyorum bu yuzden benimde bellim cok agrıyor..bunun nedeni hareketsizlik olabilir bence.

ılk once bır fılım cektır bence ne soylesek bos eger platınlerınde bır sıkıntı yoksa
agrılar bazen normal olabılır benım soyledıgım bır olasılık yanı olabılırde olmayabılırde
ınsallah degıldır amaa platınlerınde bır sorun varsa atma falan amelıyat olman gerekecek
bırde ne kadar oldu kazamı gecırdın nekadr oldu kac sene

Özellikle böbreklerde sorun olup olmadığına dair bir kontrol de yaptır bence. Apandist vb. organlarda da sorun olabilir ve bu sorun sana bel ağrısıymış gibi yansıyabilir.

Teşekürler bülent abi solasın bu cuma mr girecem onu bekliyom ona göre doktor bir kara verecek

Bir de, yattığın yatak ağrıya neden oluyor olabilir mi?

arkadaş bende L1 kırık 17 senedir felcliyim ama 1 aydır benimde belim ve sağ tarafta ağrı yani bişey batıyormuş gibi bugün dr gittim dr ya pilatin kaymıştır yada iltahap olmuş olabilir dedi emar cekindim sonuç çarşamba günü alacam inşallah korktuğum olmaz.

Selam gecen cuma mr filmi çektiler bu perşembe sonucunu alıcaz bakalım inşaaalh korktugumuz bir şey degildir herkeze acil şifalar

ben emarı aldım birşey yok dedi dr üşütmüş olabilirsin dedi kaslar gerilme yapıyordur ama ben yine tedirginim.

Üst Alt