Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik tedavisi için yurt dışı veya içinde önerebileceğiniz doktor var mı?

CCM

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
merhaba ben 19 yaşındayım c3 c4 seviyesinde omurilik hasarım var 5yıl oldu. sormak istediğim tedavi için tavsiye edebilceğiniz yurt içinde veya dışında bildiğiniz doktor hastane varmı? özelliklede kök hücre üzerine

Hem yurt içinde hemde yurt dışında kök hücre çalışmaları var ama hala deney aşamasında.Şu aşamada kök hücre tedavisi omurilik hasarları için kesin bir tedavi sunmuyor maalesef.Buna rağmen kobay olmayı kabul ederek kök hücre tedavisi gören arkadaşlar var.Benim yakın bir arkadaşımda yurt dışında kök hücre tedavisi gördü ama en ufak bir faydasını dahi göremedi,binlerce dolar harcadığı ve umutlarının kırılmasıyla kaldı.

Geçmiş olsun.Belirgin iyileşme olmadımı.5 sene uzun süre.

Merhabalar c3 c4 c5 c6 c7 omirilik hasarı olan biriyim 6 yıl oldu.
fakat bendeki durum boyun fıtığı ilerlemesi ve sonrasında omurilik çatlaması
bu bahsetigim omirilik seviyesinde cok kaliteli bir dokdorumuz var.

sadece hislerim arttı 5 senede az bişeyde sağ bileğimi oynatıyorum.bu arada el avuçlarımda ve belirli parmaklarımda aşırı acı hissi var sebebini bilen varmı acaba??

Boyun kirigi
İlk önce swlamlar iyi gunler dilerim bebim adim omer biz 30.8.2015 tarihinde denizde ailece piknige gitmistik ve ben yuzuyordum abim ile. Depe atlamak istedim ve kostum kostum dalga ya atladim anda suyun cekilmesi yuzunden boynum kuma cakikdi ilk 10 dakika kadar felç lik gecirdim hic bisey hatirlamiyordum. Hic bi yerimi hissetmiyordum dua ettim ilk aklima gelen o idi korkuyordum abim hemen cikardi sudan. Sonra hastaneye goturdu yaklasik 1 ay gecti suan hic bi arim yok ayni eskisi gibiyim sadece gucsuzum. Yuruyorum hersey yapabiliyorum yani sadece boynum ara sira cok isiniyor kasiniyor ariyor. Boynunda 6 kirik oldugu soyleniyor. 1. Ameliyati oldum 2. Ye dediler kemik kaynamasi olmasi sozkonusu sadece kollarimda acinca bilekleei ariyor hafif ben sporcu oldugum icin. Hemen toparladim sanirim eskisi gibi olmak istiyorum boynumu oynata bilmek kemik lerin kaynamasi ni sizin goruslerinizi ogrenmek istiyorum lutfen. YİNSALLAH.yeni girdim durumum eskisi gibi ama sadece boymumu donduremiyorum tek sikinti o bilgisi olan varsa lutfen. Yazsin

ALLAH HERKEZE ACİL SİFA VERSİN İNSALLAH

sanırsam sinirlerinde fazla hasar yok bu güzel birşey İnşallah eski halinden bile iyi olursun :)

Tesekkur ederim saplun insallah Eski sagligima kavurusum sizede acil sifalar dilerim ALLAHİM HERzaman icin yaninizda olsun. Yardim etsin sifa versin dualarinizi eksik etmeyin ve moralinizi uzmeyin.

kök hücre deneme aşamasında.. Allah şifa versin...

sadece hislerim arttı 5 senede az bişeyde sağ bileğimi oynatıyorum.bu arada el avuçlarımda ve belirli parmaklarımda aşırı acı hissi var sebebini bilen varmı acaba??
o durum bendede aşırı vardı elletmıyodum hatta aşırı his yuzunden.temastan kacınma bolca egzersize izin ver gecer dediler.tam gecmesede yok denııcek kadar az şuan
bu olayın adıda hiperestezi.bi arastır istersen...

Ccm geçmiş olsn kardeşiminde c3c4 kırığı omirilik soğanı morarmış şuanda 2 ay oldu yoğun bakımda olalı solunum cihazına bağlı senin de solunum sıkıntın varmıydı

evet ben denizde kaza geçirdiğim için ciğerlerime çok su kaçmıştı.2 ay solunum cihazına bağlı kaldım.Sonra gümüş kanül takıldı ve 1 ay gözetim altında kaldım.Çok geçmiş olsun...

Kardeşimin çok ciddi demekki çünkü dediğim gümüş kanül malesef ona takılamıyormuş o kadar iyi değilmiş. Bizim umudumuz inşallah birgün diyafram kendiliğinden çalışır nefes alır inşallah

Üst Alt