Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik tümörleri ile emeklilik için yeterli oran alır mıyım?

ali_ank

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
4
Merhaba ,bende herkes gibi emeklilik bekleyenlerdendim,300 günüm kalmıştı bi sorum olacak ben daha önce 2006 yılında %60 rapor noroloji den aldım daha sonra vergi indiriminden yararlanmak istediğimde raporumu kabul etmediler kendi istedikleri hastaneye sevk ettiler, Hastane %67 rapor verdi bunun %12 si kulaktan ameliyattan sonra işitme kaybım oluştu,sorum şu benim hastalığımın tanısı ağır hastalık diye geçiyor
tanı: Bilateral spinal kord malign neoplazmı ( omurilik kanseri) yeni yasaya göre sürem ve sigorta günüm doldu, acaba eski raporlarım çöpe gider mi? Bilgisi olan yanıtlar ise çok sevinirim iyi akşamlar

bir de bugün itibari ile emekli olabiliyorum yeni yasaya göre sorum şu beni sosyal güvenlik kurumu heyetimi kontrol edecek yoksa tekrar baştan hastaneye mi gideceğim sıfırdan rapor almak için, 2 tane raporum var suresiz biri 60 biri 67 cevaplarsanız çok sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ali_ank,
Öncelikle geçmiş olsun. İşte kimse bunun cevabını henüz bilmiyor, seni mevcut raporunla mı değerlendirir, ya da tekrar hastaneye mi sevk eder. Ancak bunu başvurunu yaptığında öğrenebilceksin. Burada da paylaşırsan izlettikleri yolu, aynı durumdaki arkadaşlara da kılavuz olur.

Ayrıca sizin iki raporunuz olamaz, onlardan hangisi en son aldığınız raporsa o geçerlidir.

Merhaba ilk raporumda tam bulgular yazmadığı için tekrar hastaneye sevk ettiler o sebeple 2 raporum var vergi indirim raporumda mevcut ozel bir bankada çalışıyorum sağlık kurulu raporunuzu onaylar sevk edilmezsiniz dediler tek hastalıktan %55 raporum var , dilekçemi vereceğim ama süreç olumsuz olur diye korkuyorum açıkçası ne yapacağımı bilemedim

@ali_ank,

Mrb kardeşim raporun varmiş endişe etme git işlemleri başlat yüzde 60 ve tek hastalıktan ki kanser diyorsun senide emekli yapmazlarsa memlekette kimse emekli olamaz geçmiş olsun.

@ali_ank,

Vergi indirimi belgen emeklilik başvurun için bi işe yaramayacak artık. En son çıkan rapor hangisiyle sgk ya başvur bakalım. Hayırlı hakkında.

@Denizcan78,

Bende bundan korkuyorum benim omur iligimde vida ve plak var , boynumu sağa ve sola ceviremiyorum sol bacakta güç kaybı kaldı , biraz uzun ayakta kaldığımda ağrı oluşuyor, çaresiz bi durumda kaldım

@sümer33,

Yapmıyorlar. Yüzde 50, 60 falan emeklilikte yalan. İşgücü kaybı denen bir şey var. Bu oranlar aldatmasın. Artık malullük şartları geçerli...

@ali_ank,

Emeklilik için İş gücü kaybı oranı istenir. Bunun için hastaneye sevkedileceksiniz. Vergi indirimi emeklilikte çöp oldu. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama Muhtemelen olmazsınız. O vergi indirimi o kadar önemli idi ki. Birçok kişi daha ne olduğunun farkında değil...

@ali_ank,

Raporunuzu son 6 ayda bir eğitim ve araştırma ya da üniversite Hastanesi'nden aldı iseniz hastaneye sevk etmezler...

Üst Alt