Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik tümörü hastalığı olanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

systol

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Ben meme kanseri hastasıyım.hastalık memeden omur iliğe ve kalça kemiğime metastas ile yayıldı.

şu an kemoterapi görüyorum,zaman zaman omur iliğimde veya kalça kemiğimde ağrılar artınca o bölgelere ışın alıyorum.

kanserde 4.evredeyim.kemo ve ışınla günüm geçiyor.hele o ışının yan etkileri mahvediyor ama felç olma korkusuyla katlanıyorum.doktorlar akibetim hakkında net bir şey söyleyemiyor

benzer durumda olan arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.

uzmanlık isteyen konular, sabır edileceeek... et... Allah şifa versin...

Allah razı olsun dostempati,
yanlış hatırlamıyorsam sizde bu hastalığın mağdurlarındandınız,size de Allah şifa versin.

Elbette herşeyin başı sabır.Haktan gelen herşeyde bir hayır vardır deyip, acıya,müsibete karşı isyan etmez Allaha sığınırız.
"şüphesiz Allah C.C. sabredenlerle beraberdir"

Bizim yaptığımız,Hadişi Şeriflerde buyurulduğu gibi, derdi veren Allah dermanını da vermiştir deyip derdimize çare aramak.

Haktan gelene boynumuz kıldan incedir. Bizim şer gördüğümüzde Hayır olabilir, mağdur olup olmamak bakış açınıza göre değişir.

Mevlam görelim neyler
neylerse güzel eyler...

Güzel Rabbimiz den bize güzellikten başkası gelmez...

Üst Alt