Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik tümörü nüksetti. Hangi oranda rapor alırım?

zegan16

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm ben omurilik tümörü nedeniyle ameliyat oldum ve ayaklarımda biraz his kaybı oldu kemotrapi radyoterapi gördüm tedavi bittigi zaman özür raporu için baş vurdum %36 verdiler raporu aldıktan sonra tümör nüks etti bu durum benim raporumu artırır mı cevap verebilirmisiniz....

bu konuda neler yapmam gerekiyor üstüne üstük tedavi sonrası akciger ameliyatı oldum raporu almadan önce rapor derecesinde bu durum %0 olarak belirtilmiş bir yanlışlık olmuş olabilir mi acaba bu iki mesajıma cevap verebilirmisiniz ....

%40 lazım m.e.b ögretmen olabilmek için

%40 lazım ne yapmam gerekiyor acaba

evt yüzde 40 gerekiyor siz 40 ve üzeri alabilirsiniz anlattıgınız duruma göre tekrar heyete girin

tekrar saglık kuruluna başvurun devlet hastanesinde takrar heyete girin yapacagınız işlem sadece bu şuanki durumunuza göre 40 alırsınız

teşekkür ederim birde bütün taliller tekrar mı yapılı yor yoksa 4 ay önceki mr ler geçerli sayılıyor mu.... 2 tane hastane var onkoloji ve devlet hastanesi hangisine gitsem benim için daha yüğksek sonuç çıkar

Hastalık nüksettiğine göre daha yüksek oranda rapor verilebilir diye düşünüyorum... Aşağıdaki hastanelerden birine gidebilirsiniz:

Bursa - Bursa Devlet Hastanesi (Aynı zamanda Hakem Hastanesidir)
Bursa - Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bursa - Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Bursa - Bursa Dörtçelik Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi
Bursa - Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bursa - Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi
Bursa - İnegöl Devlet Hastanesi
Bursa - İznik Devlet Hastanesi
Bursa - Karacabey Devlet Hastanesi
Bursa - Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi
Bursa - Orhangazi Devlet Hastanesi
Bursa - Yenişehir Devlet Hastanesi
Bursa - Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Bursa - Bursa Asker Hastanesi

bu rahatsızlıkdan kaynaklı başka rahatsızlıklarınızdan varmıdır his kaybı ve uyuşmaların haricinde?

slm ben raporum la memurluğa başvursam raporum süreli oldugu için süresi bittiginde yenilemem gerekirmi çalıştıgım kuruma vermem gerekli mi raporda

Omurilik hastalıkları ,sinirin baskı veya hasarı seviyesine göre ,bir cok alanı etkiler.Eğer hasar bel seviyesinde ise, ayaklarda uyuşukluk his ve kuvvet kaybı veya kısmı felç, idrar ve büyük abdesi yapamama ,zorlanma, bu durumda gitmen gereken polikilinikler sırasıyla , tümör cıktığı için (onkoloji), Ameliyat geçirdiğin için (beyin cerrahisi), İdrar da kaçırma veya yapmada zorlanma varsa ,ürodinami testi için (üroloji).Bu sorunlarla başa cıkmakta zorlanıyorsanız ,keyfiniz huzurunuz yoksa ,evden dışarı cıkmıyorsanız kısacası hayattan zevk almıyorsanız (psikoloji )kliğine gitmeniz lazım.Bu polikilinikleri gezdikten sonra raporunuz heyete girecek.Tekrar geçmiş olsun.

Büyük ihtimalle fark edilmez, ama bu konuda net bir şey söylemek de mümkün değil doğrusu...

ben rapor için başvuru yaptım
beyin cerrahı %18
fizik %20
gögüs %0
onkoloji % 80 verdi ( ama heyet hastanede onkoloji yoktu bana 2 hastane söylediler bende tedavime devam ettigim uludag ünüversitesi onkoloji bölümüne gittim yüzde 36 veren bu hastane idi ben bu hastanenin raporuna hastalıgım nüks etti diye itiraz etmiştim doktora imzalattım heyet hastaneye getirdim teslim ettim bana niye bu nkoloji bölümüne gittin diye sıkıntı çıkarırlar mı ,,,, ben sadece uludag ünüversitesinde dktara imzalattım baş hekimligin falan imzası gerekirmiydi onay anlamın da birde ben bu durum da yüzde 40 ı geçebiliriyim

Size sunulan seçeneklerden birine gitmişsiniz ve rapor almışsınız. Bence bir sorun olmaz...

Başhekimin imzasını şart koşup koşmadıklarını ancak onlara sorarak öğrenebilirsiniz.

Arkadaşım onkoloji %80 verirken kaçıncı evre tümör olduğunu özürlülük cetveline göre işlesin, Ankara onaylar.

Üst Alt