Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik yaralanmaları için Uludağ üniversitesi fizik tedavi mekezi hakkında bilgi..?

fc7emre

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese gemiş olsun allah yardımcınız olsun.buraya daha öncede yazmıştım babam trafik kazası sonucu c3-c4 omur zedelenmesi sonucu boyundan aşağısı felç oldu kaza olalı 1 ay oldu babam 1 hafta önce kol kasını oynatmaya başladı bundan öncede sol ayağının atını his ettiğini söyledi omuzlarını hareket ettirebiliyor. uludağ üniversitesi fizik tedavi bölümünde fizik tedaviye de başladı ama ben uldağın fizik tedavide ne kadar iyi olup olmadığı hakkında bilgi edinmek istiyorum daha önce orada tedavi gören varsa buraya yazabilir mi?

Özel bir bilgim yok. Ama bu fizik tedavi işi de atla deve değil zaten. Biraz genişçe/ferah bir mekan, bir parça ilgili fizyoterapist tamamdır. Onun dışında her şey kişinin kendisiyle ilgili... Çünkü neredeyse bütün gün kendi başına takılacak, fizik tedavi hareketlerini yapacak. Azminli ve çalışkan olursa ne ala...

hangi ftr iyidir, cevap fizyoterapist ve doktor kadroları yeterli ise hemen hepsinde aynı tedaviler uygulanır. Bazılarında robotlarla, havuzlarla tedavi desteklenir. Allah şifa versin...

fc7emre

merhabalar..geçmiş olsun,,,babanız ftr den menun kaldı mı? sanırım ben de uludağda ftr görmek zorunda kalacağım:( ameliyat kararı verilirse,,

Üst Alt