Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik yaralanmaları konusuna da hakim bir ürolog tavsiyeniz..?

raycebi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam ve sevgiyle,

Ben ekim 2008 tarihinde ağaçtan düşme sonucu t6-t7 den kompres kırığı incomplete parapleji hastasıyım.
Özellikle sizden ricam, omurilik yaralanmaları konusunada hakim olan bir ürolog ismi. (Günde 6 defa tak yapıyorum) Çünkü katateli bilmeyen doktorlara laf anlatmaktan yoruldum.
teşekkürler...

Bu konuda kimseye kefil olamam doğrusu :) Yani, bana bugüne dek omurilik felcini tam anlamıyla tanıyan bir doktor rast gelmedi...

Sorunuzun nedir? Ona göre birkaç tavsiyede bulunabilirim...

öncelikle çok geçmiş olsun urolog Bolu abant İzzet faysal üni. Prof Dr. Ahmet METİN çok iyi olduğunu biliyorum telefonla ulaşıp üni bilgi alabilirsiniz

ankarada bir doktor var bu işin tam uzmanı yalnız özel muayenehanesi yok
Klinik Şef Yardımcısı: Doç. Dr. Murat ERSÖZ
Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 6. FTR Klinik Şef Yardımcısı
Özel Çalışma Alanları: Nörojenik Mesane, İzokinetik Test ve Egzersiz, Elektronöromiyografi, Fibromyalji, Omurilik Yaralanmaları, İnme, Serebral Palsi

ilave

Teşekkürler cevaplarınız için, ikamet yerim İstanbul yazmayı unutmuşum. Özellikle mesanede dönem dönem yanma oluyor. Ayrıca karında sürekli şişlik ve gaz problemi var.

yanma olması çok normal çünkü enfeksiyon olduğu zaman yanma yapar

Bu durumda tetkik yaptırabileceğin bir hastanye gitmelisin. Yani muayenehaneye gitmemeni öneiririm. Ya da gidersen, amacın çalıştığı hastanede muayene olmak olsun...
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde sıradan bir poliklinikte muayene olabilirsin diye düşünüyorum. Oradaki doktorlar iyidir...
Bir de Surp Pırgiç Hastanesi'nde Dr. Hakan Suiçmez var. Çok güzel bi insandır ve iyi bir doktordur.

8fe3e0f34d3083cba6fe73d62a783d7f_M.jpg

Üst Alt