Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik yaralanmam var. H sınıfı sürücü belgesi ve araba için nasıl bir ibare olmalı

buzdan

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
üç aydır hastaneden rapor çıkartmak için uğraşıyorum. önce devlet hastanesine başvurdum tum işleri tamamladım kurulda cihaz olmadığından universite hastanesine sevk edildim. universite hastanesinde doktorları gezdim kurula girmek için 2 ay sıra bekledim. dün raporumu almaya gittim /77 oran verilmiş ve h ehliyeti alabilir ibaresi yazılmış. raporu veren kıza bu nasıl rapor dilekçeme göre yazılmamış dedim. dilekçemde özellikle belirtmiştim dedim. aldı rapourmu bilgisayarda duzeltmeye çalıştı olmayınca hafta gel yeniden imzalatım ondan sonra veririm dedi ve bugunde telefon geldi yarın kurula gireceksin diye. raporumda nasıl bir ibare yazdırım bilgi verirmisiniz. iki ayak parmaklarımdada gücsüzlük var akıl verirseniz sevinirim.

"Gaz-fren elle kumandalı özel donanıma sahip araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor işinizi görür...

oturan boğa bişey soracam h ehliyeti alsam araba aldığım zaman yine bi rapor isterler mi

Sürücü belgesi alacağın raporda doğru ibare varsa ve elinde noterden çoğaltılmış nüshası bulunursa, o raporla ilerde araç da alabilirsin.

peki sadece otomatik vitesi için nasıl isteyeceğiz
,

Omurilik yaralanması sonucu bacaklarını kullanamayan kişiler gaz-fren elle kontrolü sağlayan özel donanımlı otomatik vitese sahip araç kullanır ve vergi avantajı ile satın alabilir...

Üst Alt