Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik yaralanması sonrası sperm çıkışı mümkün mü?

parapleji

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba 8 ay önce trafik kazası sonucu paraplejiyim penisimi hissetmiyorum ve bugüne kadarda hiç orgazm olmadım yani kazadan sonra hiç ilişkiye girmedim. Mastürbasyon yaparak orgazm olmaya çalıştm ama olmadı.ereksiyon oluyorm onda bi problem yok.Sormak istediğim parapleji olup ilişkiye giren ve orgazm olan ve orgazm olduğunu spermin dışarı attığını hisseden varmı?

Asıl sorum şu ilişki sırasında sperm atımı sağlayan kişi orgazm olduğunu hissediyor mu? Merak ettiğim konu bu teşekkürler cevabın için

Orgasm mi yoksa bosalmak mi sorunun ? Ikisi bir arada ama ikisi ayni sey degil.
Orgasm senin zevke gelmendir. Zevk falan alamiyormusun hic ?

İlişkiye girmedim hiç kazadan bu yana. Girdiğimde hüsrana uğramamak için soruyorum.

Pek hissedeceğini sanmıyorum ancak herkeste değişiktir his kaybı. Sen partnerini memnun et gerisini ona bırak bence, öyle olmaz böyle olur bi ortası bulunur işte :======)

Ben soruma cevap alamadim ???

Iliskide ya da masturbasyonda hic zevk almiyormusunuz ?

dalgayı elinle değilde partnerin tuttuğunda baya zevkli oluyor. bende paraplejiyim penis hissi yüzeysel bi his yok ama manita dokunmuştu bişeyler hissettim güzeldi kendim elle şapınca bu kadar olmadı
ilişkiye hiç girmedim 10 dk sürmüyor ereksiyon hali penisin, iğne ilaçta yoktu o an
sen manuel takılırken bişeyler hissediyorsan ve ereksiyon hali uzun sürüyor veya iğne ilaçla süreyi uzatırım diyorsan hiç çekinme ilişkiye girme konusunda rezil olmaktan da çekinme denersin olmazsa başka yollarını ararsın

Üst Alt