Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Omurilik yaralanması sonucu omurgama takılan platin her zaman takılı mı kalacak?
mrb ben omurılık fellısıyım sırtıma t9 dan baslayarak t10.t11.t11.l1.l2 ye kadar uzunlugunda platın attılar bu platın hep sırtımda mı kalcak, yoksa belle bı zaman gectıkten sonra cıkacak mı?
Bu bilgiyi en sağlıklı doktorlarınızdan alabilirsiniz.
Neden o şıkkı denemiyorsunuz?
Ama sanmıyorum ki çıkartılsın. O bölge'nin bir organıymış gibi vücuda uyumluluk gösterecek zamanla.
Bendede platin var bir ara çıkartırdım.Ama pişman oldum,çünkü omiriliğim çöktü tekrar taktırmak zorunda kaldım hemde daha uzununu 12 adet vidası var.Titanyumla kaplı vücuda uygun ama yinede soğuklarda ağrı yapıyor.
Ama ALLAH göstermesin herhangi bir düşme sonucu omirilikte kırık olan yeri daha iyi korunma sağlıyor.
Geçmiş olsun Platin arasında kalan kemikler yaklaşık 5 senede tamamen kemikleşir kımıldamaz hale gelir .
Ağrıların vss olursa ondan sonra çıkartılabilir .
Gün gelecek omurilik felci denen illetin çaresini bulacaklar. Çoğu için imkansız gibi görünen bu tedavi bana göre tıbbın ilerlemesiyle kolay tedavi edilebilir bir hal alacak. Düne kadar, kalp nakli imkansız gibi görünen bir operasyondu ama bugün nerdeyse bizim evin yanındaki sağlık ocağı bu operasyonu yapar duruma geldi gibi... Bana göre hiçbir şey imkansız değildir.
Abi boynunuzda platin den hiç sıkınti yasamiyor musunuz.
Ben,ime boynumda da kirik var lütfen bana ulaşır misiniz bilgi için wataap. 0534 373 0306 tskler. Herkese geçmiş olsun