Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik yaralanması sonucu solunum güçlüğü ve balgam atamama sorunu..?

oures

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
SLM benm c2 c3 c5 kırığım var amelyt olmadım ama solunum zayıf öksüremiyorum balgam atamıyorum bunun çözümü varmı tesekkrler

arkadaşım tek bir çözüm var. ilaçlar filan hikaye.. bende ilk felç geçirdiğim zamanlarda aynen senin gibi sıkıntılarım oluyordu.iki profesör hoca bana sürekli balon şişireceksin dediler.neredeyse 1 ay ve hergün yaklaşık 100 kez balon şişirdim.yani akciğerlere ters basınç yaptırdılar ve akciğerlerim açıldı düzeldim...sende bol bol balon şişir. ancak tabiki bunu yinede doktora danışmadan yapma. ben kendimden örnek verdim. çok geçmiş olsun...

Evet, balon şişirmek ya da o işi görecek basit bir aletle nefes egzersizi yapmak lazım boool bol.

Solunum Cihazları :: Triflo-Solunum Egzersiz Cihazı - Medikal Ürünler

SolunumEgzersiz-250x250.jpg

Ayrıca sana yardımcı olanlar ellerinin ayası ile sırtına vurdurarak öksürmeye ve biriken balgamı atmaya çalışın.Balgamı attıkca nefesiniz açılacak ve rahatlayacaksınız.

selam bilmiyorum sana nasıl bir etki eder ama cough assist diye bir cihaz var bu cihaz balgam cıkartıyor gögüs hastalıkları bolumunde doktor uygun gorurse alabılırsın

Üst Alt