Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik yaralanmasında Lazer ile tedavisi mümkün mü?!

pashayavuz

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar omurilik yaralanmalarında lazer ile tedavi yöntemi diye birşey duyduk. İnternet sitesini araştırdıkdan sonra Bugün polikliniğine gittim ve bizzat doktorun kendisi ile görüştüm. Hasara uğrayan bölgeyi 20-25 seans üzerine gözle görülür şekilde lazer tedavisi uygulayarak iyileştirebileceğini söyledi. Fakat bana pek umut verici gelmedi.

İlk 1 ay içerisinde kesilerde dahil sinir uçlarını lazer ile birleştirebileceğini falan söyledi. böyle bir tedavi uygulanıyorsa insanlar neden yaptırmıyorlar diye bir soru işareti ile başbaşa kaldım.

Uygulayacağı lazerli tedavi ile 6 ay veya 1 yılda kaydedilebilecek gelişmeyi 20 günde ilerletebileceğini söyledi.

Siz bu konu hakkında hiç araştırmada bulundunuz mu acaba doğruluk payı nedir acaba?

Kesin umut vermiyor doktor sadece vücudun tedaviye vereceği cevabın önemli olduğunu söylüyor. Kesin ve net konuşamıyor...

Ciddiye almayın kesinlikle.
Üstüne fazla söz söylemeye de gerek yok. Bu kadar net.

kesinlikle inanmayın..paranız boşa gider....

şimdiki durumuzdan dha kötü olma ihtimali de var sanırım bnada pek inandırıcı gelmiyor

ilk kez böyle birşey duydum ve bana inandırıcı gelmedi. Sitenin linkini yazarsan inceleyebiliriz biz de.

Pff..O gittiğiniz doktor birden zengin olmayı kafaya koymuş sanırım..:)

zaten böyle bişey olsaydı emin olun ki bu yönteme önce ben balıklama atlardım:)

Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. Durum bundan ibaret işte.
Diyorsunuzki boş işler bunlar?
Kesinlikle bende o şekilde düşünmüştüm. Bu gibi yerleri nasıl barındırıyorlar onu anlamıyorum...

Önyargılı Olmayın!

Arkadaşlar selam,
İnternette gezinirken gördüm.
Ön yargılı olmanıza gerek yok. Burada her şey ispatlı bir şekilde yapılıyor. Yapmak istedikleri herhangi bir şey değil. Sağlık. Benim bel fıtığım vardı. Yürüyemeyecek halden koşar hale geldim neredeyse.. Bel fıtığında lazer tedavisi denilince bende şaşırmıştım, hatta bende önyargılıydım ama son çare olarak ameliyat olmadan oraya gittim. Gayette memnunum, ameliyat olmadım. Özellikle bel fıtığında ameliyat bile kesin çözüm değil iken, bu büyük bir mucize :)

Üst Alt