Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik yaralanmasının tedavisi için Mısır'da bir doktor varmış..?

mogann

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar; Mısırda bir doktor vamış. Hareket değil ama duyuların kısmen geri gelmesini sağlıyomuş. Kahirede yaşayan bu doktoru önceden duyan araştıran varmı? Çok acil cevap verin lütfen.

Doktor bugüne kadaar ne başarı sağlamış, kaç kişiyi iyileştirmiş. Bir varmış bir yokmuş sonra hoop paracıklar buhar olup uçmuş...aman dikkat...

Ben de inanmuyorum, hastam inandığı için gidiyorum. Yaşadıklarımı burada yazacağım.

merhaba atilla bu doktoru öğren de buraya yaz telefonunu adını varsa resım vıdeo bizde gideriz his gelmesi çok önemli .

Inanmayın derim 16 yıllık omurilik felciyim çok gördük çok yurt dışına çok çıktım hep yalan dolan duygularım inancım bitti gerçek olsa abd kapar resmi gazetede çıkar ispatlı olrak felci yürüten değil omurilik felcini yürütene inanın dahada yürüten olmadı

Bugün oğlum ameliyat oluyor. Neuro Spine Hospital- Kahire T-12 tam kesi. Gelişmeleri yazacağım. Henüz ameliyattan çıkmadı

mogann oğlunuz tam olarak nasıl bir ameliyat oluyor..doktor ne dedi kesilen sinirlere nasıl bir operasyon yapılacak çok ilginç ..hadi hayırlısı bakalım..gelişmeleri yazarsanız memnun oluruz.

hayırlısı olur inşallah gelişmeleri merakla bekliyoruz...

Mısırdayız; süreç devam ediyor. Bacaklardan alınan sinirler, kopuk olan bölgeye nakil yapıldı. Bu sinirlerin ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek. Etki süreci 3 ay sonra başlayıp 9 aya kadar sürermiş. Önemli gelişme olursa paylaşacağım.

umarım oğlunuz sağlığına kavuşur.gelişmeleri lütfen bizimle paylaşmaya devam edin

TC de tam kesi tanısı kondu. Duyu ve hareket yok. Mısırlı Dr. Tam kesi değilsin diyor. T-12 tam kesi olan arkadaşlara sormak istiyorum. Ayaklarınızı kendinize çekerek, dizleri 90 derece yapıp o vaziyette sağa ve sola getirebiliyormusunuz? Doktor bu hareketler tam kesi olmadığınızı gösteriyor dedi ve kök hücre nakli yapmaya da karar verdi. Onu da yaptıracağız. Filim gönderebilirim. Hoşcakalınız.

Mogam bu defdiginiz hareketleri oglunuz yapiyursa demeki tam kesi degil dediginiz tum hareketleri ben yapiyurum kanedyensizde geziyurum ama dengeyi saglayamiyurum benimki omurilik zedelenmesi

Mısır her yönüyle bizden çok geri. 25 milyonun yaşadığı Kahire; trafik ve kirlilik yönünden dünya birincisi sayılır. Ortapeti uzmanı olan prof dr. Almanyada yetişmiş biri. Bu yapılan işlemin dünyada kabul gördüğünü sanmıyorum. Biz riskleri kabul ederek gittik. TC de umut hiç yoktu. Bazı ağrılarda doktorlarımızın hiç bir fikirleri yok. Ameliyattan sonra bazı ağrı türleri yok oldu. Dilerim sürekli olur. Bu doktorda yürütürüm demedi, duyuları geri getirebiliriz dedi. Hastamda bir gelişme olursa daha detaylı yazarım. Herkese geçmiş olsun.

Size özelden yazdım ama gitmedi sanıyorum, sayın tsunami_. Bir gelişme yok.

az önce bi kadın oğlunun kahirede kök hucre tedavsi olduğunu anlattı ve tavsiye ettii...
hatta çouğun gelişmesini paylastıkları bi sayfayı paylastı. iyilesme var bence.
acaba aynı doktormu merak ettim.

Hangi sayfa bizle de paylaşabilir misiniz?

az önce bi kadın oğlunun kahirede kök hucre tedavsi olduğunu anlattı ve tavsiye ettii...
hatta çouğun gelişmesini paylastıkları bi sayfayı paylastı. iyilesme var bence.
acaba aynı doktormu merak ettim.

Mısırlı doktorun yaptığı ameliyattan henüz olumlu bir sonuç alamadık. Bu konu ile ilgili ilaçlar kullanımda henüz sonlanmadı. Bir gelişme olursa yazacağım. Saygılarımla.

Üst Alt