Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik zedelenmesi sonrasında bacağında elektriklenmeler ve ağrısı olan var mı?

cemal1453

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 2010 yılında yaşadığım trafik kazazı sonrası omrilik zedelenmesi yaşadım şimdi allaha şükür yürüyebiliyorum belimdeki ağrı için ağrı kullanıyorum faydası oluyor fakak özelikle sol bacak diz altında dönem dönem elektirik çarpması gibi yanmalar oluyor beli bir aralıkla geliyor bazen birgün bazen iki gün sürüyor geçiyor bir müddet sonra bu sefer bacağin farklı yerinde yine aynı şekilde oluyor benim durumumda olan arkadaşlar varsa bu durum için ne yapılabilir hiç bir ağrı kesici bu ağrıyı kesmiyor

Bundan kurtuluş yok sanırım. Benzer durumda olup ağrı kesiciler dışında çözüm olmadığını yazan çok arkadaşımız oldu.

her hangi bir ağrı kesici fayda etmiyor doktorum laroxıl 10 mg önermişti daha önce faydasını görüyor idi lakin bugünlerdeki ağrılara oda çözüm olmadı elektırık çarpması gibi geliyor belli bir aralıklarla genelde bir iki gün içinde duruyor idi ama bu sefer bende durmadı yanma şeklinde gelen bazen şiddetli oluyor neredeyse çığlık atacak seviyeye geliyorum artı büyük bir stress oluşturuyor bu ağrı uykuya dalamıyorsun bu ağrı yüzünden

Hastanelerde algoloji bölümlerinde ağrı için özel çalışmalar yapılır. Algoloji bölümü olan bir hastane belki bir çözüm önerebilir.

Allah kolaylıklar versin...

Üst Alt