Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilikte kırık olan bölgede eklem deformasyonu..?

Konular
107
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaslar,

1998 senesinde C5'i kirdim. 10 yil boyunca herhangi bir problem yasamadim. Sirtimda olusan bir agri yuzunden gittigim doktor da yanlis tedavi uygulandi. bu da boynumla ilgili bir probleme sebep oldu (elle direnc verilip yapilan boyun egzersizi).
Son 2 senedir boynum daha kotu durumda. kirik olan bolgedeki eklemlerde deformasyon oldugu soyleniyor. bunun icin agri merkezlerine de gittim. fakat bir cozum bulunamadi.
su anda kirik olan bolgede boynumun cevresinde elektrik atmalari oluyor. kolumda da benzer elektrik atmalari meydana geliyor.
Bununla ilgili uzun sure neorutin ve lyrica kullandim ama bir fayda gormedim. zaten boynuma dokunuldugu zaman direk kollarima inen elektrik atmalari oluyor. ordaki eklemlerin artik hicbi vasfinin oldugunu dusunmuyorum. ve uzun sure oturdugum zaman boynumdaki agri da artiyor.
bunlarin disinda, yatarken yastik da kullanamiyorum. yastik kulandigimda deformasyon daha hizli ilerliyor.
mr ve röntgeni defalarca cektrdim ve defalarca doktora gittim ama bununla ilgili hicbir cozum sunulamadi.
ozetle merak ettigim sudur:
sizlerin arasinda ya da yurt disinda benzeri problemi yasayan veya yasamis olan birilerine ulasmaya calisiyorum.

cevaplarinizi 4 gozle bekliyorum
sevgiler

Bu konuda bir tecrübesi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt