Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Omurlarda kayma, eğrilik ve kötü duruş ve sırt, bel ağrıları için % kaç oran verilir?
arkadaşım dünkü sorunu yanıtlamaya çalıştım. senin biraz sabredip beklemen lazım ankara maliye ne diyecek o önemli bence %40 -45 arası bir oran olması lazım
%40 ve üstü olursa inşallah evde beni bekleyen 2 çocuğum var ve bu nedenle acaip sabırsızım maalesef bu oran olursa doğum borçlanması ile emekli olabileceğim inşallah. bütün derdim dediğim gibi evlatlarımın yanında olabilmek.
once gecmıs olsun ben 4 kattan dustum belımde platın ayagım da kullandıgım cıhaz var yuruyorum ama zorluk cekıyorum ayagımda hısstmedıgım yerler dahı var ılk rapor aldıgım da %40 verdıler emeklılık ıcın basvurdum tekrar %19 verdıler arkadasın da dedıgı gıbı %40 vermelerı lazım vakıfgrabaya gıttım vermedı %19 verdı
yasemin hn ilk verilen raporda %40 sürekli ibaresi varmıydı. bu arada büyük geçmiş olsun
birde verilen ilk raporda tanıda ne diyor yazarsan yardımcı olurum
ikinci verilen raporda ne yazıyor. açıklarsan sevinirim.
tamam şimdi anladım öğrenmek için açık ve net olmak lazım ne istediğini sen biliyorsun. Ancak malulen emekli olmak biraz zordur. önemli olan burda verilecek rapor en az 1800 gün prim ödeme şartı var. ayrıca siz çalışırken mi kaza geçirdiniz.
malülen emeklilik işe başlarken sağlam olan (yada işe başlarken Y altında işşgücü kaybı olup ilerleyen yıllarda artış gösterenler belgeler ise) sonraki yıllarda en az ` ve üzeri işgücü kaybı oluşturursa Malülen emeklilik hak eder.
SONUÇ BANA GÖRE SİZ MALULEN EMEKLİ OLAMAZSINIZ ANCAK ERKEN EMEKLİ OLURSUNUZ.
kamuda memur olarak mı çalışıyorsunuz yoksa özel sektörde sigortalımısınız. 1- doğum tarihiniz ve işe giriş tarihiniz nedir.?
2-işe girerken engelli olarak mı girdiniz. verilen rapor %40 ise 3. derecesiniz. vergi indirimden yararlanmak için vergi dairesine başvuruda bulundun mu.?