Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omuz hareket kısıtlığı ve işitme testi için hangi oranda rapor verilir?

hiç mi omuz hareket kısıtlığı olan yok bu forumda tek bir arkadaş bile yokmu bir kişi bile cevap vermedi forum yöneticimiz hariç

Trafik kazası sonucu omuz protezi buna bağlı hareket kısıtlığına 30 puan verildi gerisini siz hesaplayın

ilker_1982

bende protes falan yok peki omuz kol açıklığı derecenizi biliyormusunuz raporunuzda yazar bakıp yazabilirsiniz sevinirim

hilal72 bendede aynı benzer durum oluşdu ameliyat sonrası omuzum hareket kabiliyetini kaybetti güç kaybı var buna üst ekstrimite donuk omuz deniyor şu an benim raporum devam ediyor sitelerde araştırmalarıma göre net bir bilgi bende bulamadım

@ases
çeşke raporunuzda doktorunuzun yazdığı kısmı fotokopi çeksediniz belki daha sonra yardımcı olurdu bize

doktor bir oran yazmamış sadece ameliyat yaptı bunun sonunda 45 gün rapor verdi raporda omuz hareket açıklıgı kısıtlık oranı belitrmemiş. tanı M75 omuz lezyonları sadece bu raporum bitince kontrolum var durumozman belli olcak heyete girecem

@hilal72 konu biraz eski ama senin durumunla ilgili yeni bir gelişme var mı?
Bana daha önce %3 tek omuz için oran vermişlerdi.

Mehmetayyse

Merhabalar bende omuz eklem artrodezi ameliyatı oldum dondurma ameliyatı olarak geçer %40 süresiz engel oranı verildi ama sol omuz hiçbir şekilde kullanamıyorum

Karakuş 3458
merhabalar benim durum adson testi ve emar çekildi impigement tanısı konuldu,ve geçen sene rototır cuff ameliyatı oldum,sizin duruma göre nasıl bilmiyorum hareket var bende ama omuzdan boynuma kollarda güç kaybı var

size nasıl ulaşabilirim

Merhaba benim de sol omzum hareket etmiyor.Kemik kanseri (Ewing sarkom) nedeniyle sol köprücük kemiğim ve Scm kasım alındı. Daha önce omuza %36 eklem instabilitesinden %18 de boyundan almıstım.Şimdi 14.10.2021 de Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinden tekrar sağlık kuruluna giricem

Arkadaşlar Ben 2kulağımdan işitme Engelliyim Bide İki Omuzum Kronik Hep yerinde Çıkıyor Özürlü raporu Alabilirmiyim

Üst Alt