Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omuz protezi takılmasına neden olan Kemik Kanseri için hangi oranda rapor verilir?

dawulcu_ozan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sitenize yeni üye oldum. öncelıkle bu siteyi kuran kişilere yöneticilerine ve soruları yanıtlayanlara teşekkür ederim :)

soruma geleyim: 1 yıl once kemik kanseri teşhisi koyuldu (kondrosarkom, kötü huylu) tümörüm sağ omuzdaydı, humerus kemiğinde.
daha sonra ilk amelyatımı oldum temizleme amaclı, 3 ay sonra asıl amelıyatım olan protez amelıyatımı oldum ve omuzdan dirseğime kadar titanyum protez taktılar, hareketlerim baya kısıtlandı. kolumu omuz hizzasına kadar kaldırabiliyorum.
özürlü raporu için hastaneye başvurmak istıyorum,

Yüzde kaç oranında özürlü raporu alabilirim? askeriyeden çürük raporum da var. ayrıca teşhisin kanser olması özürlülük oranını etkiler mi?

teşekkürler:)

Mrhb. hoşgeldiniz.

Konu hakkında benim pek bilgim yok, ama cevap beklerken isterseniz forumlarımızı bi araştırın, sizinkine benzer konular çıkar mutlaka. :)

benim hastalığımdan pek göremedim bikaç tane hafif atlatmış arkdaş yazmış okadar:)

Üst Alt