Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ön çapraz bağ, menisküs ve kıkırdakların aşınması sonrası askerlik durumum ne olur?

Real

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım. 1 Ocak İtibariyle tecilim bitiyor ve şubeye gidicem 2012 senesinde bir ameliyat geçirdim durum şöyle dizim ilk döndüğünde ön çapraz bağlar kopmuş ve menisküsler yırtılmıştı doktor ameliyatı kesin olmam gerektiğini söyledi

ben üniversiteye gittiğim için biraz aksattım ve bu süre zarfında dizim bir kez daha döndü ve bu dönüşünde gerçekten çok problem oldu ve ameliyat oldum 5 inci sene ve dizimde hala gün içinde ayakta kaldığımda ve merdiven inip çıktığımda şişme oluyor zaten dizimde diğer dizime göre şişlik hep var zorlansada zorlanmasada eğilip kalkmam çok zor oluyor sağlam dizimin üstüne ağırlık vererek eğilip kalkıyorum dizimin üstüne namaz kılarken falan duramıyorum.

1 ocak itibaryle şubeye gitmem gerek tecilim 31 Aralık 2017 son bende ameliyat raporumu almamıştım ve gittim ameliyat olduğum hasteden epikiriz raporu ve neler yapıldığını anlatan bir rapor aldım hastanedeki doktora spor muafiyeti için rapor almak istiyorum dedim o da rapora bir bakalım dedi ve bilgisayardan baktı dediki bu raporla sporu bırak askerlikten bile muhafiyet verebilirler dedi çünkü diz çok sıkıntılı görünüyor dedi benimde kafam karıştı sizinde bilgilerinizi ve yorumlarınızı almak istedim raporlarım elimde mevcut ne gibi yol izlemeleyim teşekkürler.

Real

Doktorun değerlendirmesi önemli tabii ama bana. daha çok "spor yapamaz" verirler gibi geldi. Askerlik için başvurduğunuzda seni hastaneye sevk ederler. Elindeki tüm rapor ve epikrizleri de yanında götür...

Üst Alt