Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ön çapraz ve menüsküs amelıyatı oldum, dizim cok ince. Askerden muaf olur muyum?

EMRE1453

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar askerlık muanesıne gıtdıgımde amelıyat olmamıstım ama muaneden 1 aysonra ön çapraz baglarım ve menuskusum koptu amelıyat oldum suanda acemı bırlıgnı bıtrdım geldım ama dızım cok kotu cok ınce ve tam acıp kapatamıyorum cok güçsüz merdıvenlerı dahı zor cıkıyorum suanda gataya sevk etdıler sonuc ne olur çürük raporu verirlermi

kardes aynı durumdayım ben suan bende amelıytlıyım askerım bıde amelıyatı nerde oldun sskdamı oldun sonucu buraya belırt sana zahmet nezaman gtcksın gataya bana agata amelıayt kararı vermesıne ragmen yapmadı bıde benım aynı ayagım 2 kez koptu caprazlar menuskusler aynı ayaktan ıkıncı kez oldum 3 kez hava degısmı verdıler 111 gun sana mutlka saglık acısından o sekılde gondermezler ama sunu bıl anakara gata cok tuhaf bıyer senı kım sevk ettı suan nasıl yurumen kac ay oldu amelıyat olalı

1 sene oldu ben amelıyat olalı sımdı dagıtım ıznıne geldım burdan bı askeıyenın revırıne cıktım ve onlarda benı gataya sevk etdıler

Kita işlevsellik raporunda tskda görev yapamaz yazıyor. Sonuç ne olur çürük verirler mi

emre kards suan sen askerdemısın nerdesn hava degısmımı aldın

Üst Alt