Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ön kabul ve taahhüt belgesi hatası sonrası EKPSS..?

Emine33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim özür grubum Sağlık raporunda ruhsal ve duygusal ama ön kabul ve taahhüt belgesinde engel grubum zihinsel engel durumum ruhsal ve duygusal yazılmıstı sınava zihinsel girdim memurun hatasını ben çekiyorum bu durumda yapilacak bişey var mıdır yoksa 2022 de tekrar sınava mı girmem lazım ?

Atamanız oldumu Emine33

Atamanız olduysa bile bildiğim kadarıyla tekrardan sizden rapor isteyecekler ve dediğiniz gibi bu durum çok karışık çünkü mentalidede sorunlu olanlar girebiliyor sadece zihinsel grupta işaretli olanlar ama oradaki memurlar bu çözümü nasıl anlamıyor anlamış değilim açıkçası ve bu durm çok karışık gerçekten ve bunu bile bile giren insanlar gerçekten çok bencil sizin için demiyorum ama oradaki memurlar da nasıl bunu anlamıyor anlamış değilim Allah yardımcımız olsun bn mesela bipolarm sizin gibi genelden giricm Allah nasip ederse ama oradaki bu kargaşa nasıl düzelecek bilmiyorum

Hayır temmuzda mezun oluyorum önlisanstan. Memurun hatasını ben çekiyorum bide ilk girisimdi sınava napalım 2022 de tekrar girerim peki ben o memura dava açabilir miyim böyle bi hakkım var mı

Bilmiyorum siz orta öğretim olarak mı önlisans olarak mı girdiniz fakat raporunuzda ruhsal ve duygusal olarak engeliniz yazıyor değil mi fakt dün araştırdım memurun şu açıklamayı yaptı raporda sizin anlamadığınız bir kod bir tanı olmasa o sınava sizi katmazlar dedi onlar daha çok bilgi sahibi dedi onların daha çok bilgi edinip bir sayfa varmış biz onu göremüyoruz fakat onlar görüyor dedi mahkeme süreci uzun sürer bnce 2022 hazırlnmk daha mantıklı

merhabalar benim %44 lük bir raproum vardı 2019'da ötv muafiyeti için başvuru yaptım bi çok rahatsızlığım olmasına rağmen sadece otorpediye bakıp %11 verdiler. %44 lük raporla ekpss'ye girebilir miyim.

Güncel oranınız nedir şuan Kotan %11 mi %44 mü? Eğer %11 ise en az %40 olması lazım sınava girebilmek için ekpss için.

%11 ise giremzsiniz.

tapasya

maalesef ötv muafiyeti için girmiştim sadece ortopediye baktılar. önceden etkilemiyodu ötv için alınan rapor ama yönetmelik değişmiş galiba saçma sapan bi durum oldu mecbur tekrar giricem kurula

Maalsef yönetmelik değişti tekrardan girmek zorundasınızz çünkü %11 ile ekpss sınavına girmek mümkün değil Kotan

Sağlık kurulu raporunda zihinsel

Zihinsel engelli ne demek belirtileri nelerdir ?

Yaşıtlarına uyum sağlayamama da girer mi zihinsele

Üst Alt