Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ön kabul ve taahhüt beyan yazısında 2012 ÖMSS bilgilerinin olması..?

deryab

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
bugün aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gittim ön kabul ve taahhüt beyanını aldım ama beyanda 29 nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan özürlü memur seçme sınavına katılabilmem için şartları kabul ediyorum yazıyor.açtım sordum müdürlüğe bu sene de böyle yazılmış siteden çıktısını aldık dedi.bir sorun olur mu dedim olmaz dedi bu senede böyle olacak dedi.bu sizce sorun olur mu ya resmen ömss yazıyor.sizde de böyle mi yazıyor çok öğrenmek istiyorum.cevaplarınızı bekliyorum.

bu başlığı ben açmayı düşünüyordum ki sen benimkine benzer başlık açmışsın evet bu konuyu bilen arkadaşlar varmı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden alınmış aday ve görevli
tarafından imzalanmış mühürlü Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesi yanı sıra
rapor için noter veya bakanlıktan onaylamak gerekiyormu ? bu konuda net olamadım çanakkalede bir arkadaşım başvururken noter onayı istenmiş yardımcı olursanız sevinirm

ben napıcam ya

Yardımcı olabilecek biri yok muu?

teşekkür ederim

183 ü aradım ösym yi arayın öğrenin dedi orayı da aradım 27 nisan 2014 yazması gerekiyor dedi daha ayrıntılı bilgi için yarın arayın dedi ben yine de yarın tekrar aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünü arıcam

Bende evrağa baktım 27 Nisan 2014 yazıyor.Bence yarın giidn emsal gösterin yeniden evrak düzenlesinler.

marto1;

Deseydin istersen Bm tarafından da onaylatalım :))

Ben gittim noter yada bakanlıktan hiç bahsedilmedi, raporun aslı yada raporun aslı gibidiri varsa sorun yok, çünkü ben sorun yaşamadım.

suskun62;

Ehehe :)Bi arkadasimin basvurusu bu sekilde kabul edilmis nedense bilemedim

On kabul ve kayıt formunu almak icin rapordab baska bisey e gerek var mi diploma falan ona göre üniversite ye gidip diploma fotokopisi ni almam gerek sabah erkenden

Başvururken Sizin beyanlarınızın esas alınması gerekir. Engelli bir bireyi oradan oraya göndermek eziyet olacaktır.. Umarız Kurumlarda sorun çıkarmazlar. daha Önceki Ön Kabul Taahhüt beyanları Geçerli. Osym Başvuru sayfasında da o kutucuğun işaretlenmesi yeterli oluyor. Durumunda değişiklik olanlar Başvurusunu tamamladıktan sonra ÖSYM ye posta yolu ile ilgili belgeleri gönderiyorlar.. Klavuzu ve Forumda detaylı bilgi verene arkadaşları takip etmeden işlem yapmamak lazım

ilk başta bizede eski kagıtla yapacaklardı ben kabul etmedim yenisi geldi yarım saat sonra yaptım eskilerde 2012 ömss yazıyor sorun olabilir diye

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden alınan Taahhüt Beyanının güncel olması gerekiyor. Bunu veren memurlarında bilmesi gerekir. Bu konuda İlgil yerdeki yöneticilerle görüşerek düzeltmeniz gerekir.

Gene herşeyden habersiz memurlar.Kabak gene engellilere patlayacak gibi görünüyor

bendende imza almadı salaklar şimdi gitcem imza atmaya bidaha aile pol müd.ne sanki izdiham var 2-3 kiş vardı orda onu bile doğru yapmıyorlar..

bugün yine aradım aile ve sosyal poltk. il müdürlüğünü bi sorun çıkmaz dedi yine ne kadar da rahatlar ya

Ben 2012 de girmiştim, bugün internet üzerinden paramı yatırdım ve başvurumu yaptım çıktısını da aldım, zaten 2012 bilgilerimi aynen kabul ediyorum ibaresi var, ancak herhangi imza yeri yok onun yerine başvuru doğrulama kodu var, sanırım oldu bitti.. Herkes için hayırlı olsun inşallah :)

Üst Alt