Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ön lisanstan harita kadastro alımları kaç puanla olur?

hakan73

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar harita alımları hakkında bilgisi olan varmı kaçpuanla atanırım önlisans olarak

bu yıl 918 kişi alınacak haberi vardı 80 ve üzeri almaya çalış

iyi günler ben harita kadastro önlisans mezunuyum kadrolar kaç olur mart ayında 2500 kişi arasında 2016 puanım 54.85454 sizce doğru tercih yaparak atanabilirmiyim

iyi günler arkadaşlar mart ayında başlıyacak olan tercihde harita kadastro mezunuyum önlisans 3001 ve harita kadastro nitelik koddan nasıl düz memurluk tercih yapabiliriz 8-16 mart arasında hiç bir şey bilmiyorumda

önlisans tercih yapacaklar puanlarnızı yazın bakalım en yükse ve en düşük puan nkdr?

:eek:ben haritacıyım ilk defa girecem inşallah ...

arkadaşlar sizce 2018 de bir alım daha olacakmı sınavdan sonra ?

Arkadaşlar haritacı yokmu başka sohbet edelim ....

2018 Ekpss HARİTA KADASTRO TEKNİKERLERİ

Arkadaşlar Merhaba,

2018 Ekpss ye girmiş olan haritacılar toplanıyoruz ve bir whatsApp grubu da kurduk.Amacımız kendi aramızda bilgi paylaşımı.(puan, sıralama vs gibi)
Katılmak isteyen arkadaşlar link aşağıdadır.

https://chat.whatsapp.com/GjA8yxUBPKo4FtnTGi2AfX

918 kişi mi :))) toplam önlisansa ayrılacak kadro sayısı maksimum 600 700 olur
onunda 400 450 sırf düz memurluk gerisi sağlıkçı ilahiyatçı vs diye gider geriye kalanlar da işte harita kadastro varsa adalet vs olur
durum içler acısı arkadaşlar
2018 de sınava girenlere büyük haksızlık var şu anda :(

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi benim bölümüm harita kadastro puanım 53.86753 2018 bıranş sıralamam 104.sıra harita kadastro bölümü sınava girenler puanlarınızı yazarmısınız kaç kişi var acaba bölüm açılacakmı

İyi forumlar arkadaslar genel olarak kac kisiyiz ve öncelikli olarak nereleri tercih edeceksiniz? ekpss 2018/2 tercihde

Üst Alt