Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önceden aldığım % 63 raporumla vergi indirimine başvuru yapabilir miyim?

M.Goktas

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Önceden sürekli ağır işlerde çalışamaz ibareli %63 sakatlık durum bildirir raporu ve Engelli kimlik kartı bulunan birisi vergi indirimine başvurmak isteyip emeklilik işlemlerini başlatma isterse nasıl bir yol izlemeli?

07.30.2013 tarihli yetkili hakem hastahaneden alınan kurum sevki ile alınan sakatlık durum bildirir rapor özel rapor.

Tabi tarihi güncel olduğu için vergi indirimi için kullanabilirsiniz.

Vergi indirimine müracaat etmek için ssk lı çalışan olmanız gerekli . ssk lı olarak Çalışıyor musunuz?

evet çalışıyorum 7600 prim günüm var 18.02.1990 girişliyim yaşa takılıyorum bir takım rahatsızlıklarım vardı %40 ve üzeri rapor alınırsa yaş beklemeden emekli olunacağını duydum ve araştırdım.hastahaneye gittim Yüzde 62 rapor aldım.nasıl bir yol izlemeliyim.11.11.1967 doğumluyum

Vergi indirimi almak için defterdarlığa başvuracaksınız. Sİzi hastaneye sevk edecekler: http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Hastaneden verilecek rapor Ankara Maliye'ye gidecek, orası kaçıncı dereceden sakatlık indirimi alacağınıza karar verecek. Siz % 40 ve üzeri aldığınızda zaten işiniz görülecek. Bu indirimi elde eder etmez sigorta müdürlüğüne gidip erken Yaşlılık emeklilği için başvurma hakkınız doğacak...

Üst Alt