Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önceden aldığım engelli aylığına tekrar başvurdum. Ne kadar sürede bağlanır?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
Evet vakıf aylığına başvurdum 10 gün önce bu maaşı daha onceden aliyodum cezaevine girince kesilmisti ne kadar beklerim bu maaşa başvuran arkadaşlardan yardım bekliyom

basari
korona virüsünden dolayı biraz gec gelebilir heyet.normalde 1 ay içinde tüm işlerinin bitmesi gerekiyo

2006 da bu maaşa basvurdugumda o zaman 1 sene beklemiştim cezaevine girince kesilmişti 1 ayda sonuclaniyosa iyi

basari
yogunluk olmazsa 1 ay bile sürmuo benımkı sürmemişti ama virüs yüzünden eve heyet gelırmı bılmıom.her şey heyetın eve gelmesıne baglı

-mka arkadaş geçen gün sordum 1 ay oldu hala sonuç yok ayrıca eve heyet gelmiyormuş dedi ordaki yetkili bakalım daha ne kadar beklicem

basari

virüsten dolayı gelmıolardır ama ortalık toparlanır gibi olursa 2 3 ay a kadar gelebilirler.

Mka arkadaş bu maaş da eve heyet gelmiyormuş dediler hastalıkla ilgisi yok yani bu durumun

basari biz de 25 Şubat 'ta başvurduk bize de gelmediler, Vakifa çağırıp sosyal inceleme yapıp evrak imzalattılar ama e-devlette hâlâ başvuru yazıyor, daha aylık bağlanmadı.

basari

gerek 2022 gereksede ebmde belgelrı tamamlayıp teslım edınce eve heyet gelıo.bende her iksindede oldu ama virüs var diye gelmıcez deyıp bekletıolarsa bilemem.ebmde gelmelerını normal buluom ben ama 2022 de gelmelerıne gerek yok dıe düşünüom

Açıklamalar için sagolun beklicem daha bakalim ne kadar sürecek bu

Üst Alt