Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önceki EKPSS'den sonra mezun oldum. Yeniden EKPSS için diplomamı nereye vereceğim?

Halterciler

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Sayın Forum üyeleri 2016 ekpss sınavına girmiştim sınav olduğu dönem lise son sınıf öğrencisiydim 2016 senesi içerisinde tercih yapamadım tabikide 2017 yılında yaptım.. 2016 sınavı için öğrenci belgesi ve engelli raporumla falan başvuru yapmıştım. Şimdi mezun Olduğum için tekrardan başvuru için diplomamla falan aile sosyal politikalar bakanlığina gitmem mi gerekiyor lütfen bana yardımcı olun

Bende ilk kez gircem ekpssye nâsıl başvuru yapacağımı bilen var mı?

Halterciler

Daha önce ekpss'ye başvuru yaptığınız için bu kez Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne gitmeyeceksiniz ösym başvuru merkezlerine raporunuzu diplomanızı ve nüfus cüzdanınızı yanınıza alarak başvuru yapacaksınız.

rmysklc96

Ekpss'ye ilk kez başvuru yapacağınız için önce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne giderek form dolduracaksınız sonra da evraklarınızla beraber ösym başvuru merkezine giderek sınav başvurunuzu yapacaksınız.

Üst Alt