Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önerebilceğiniz, kolay dediğiniz aöf bölümü var mı?

s!gMa!

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
14
Ezberi pek yapamam üstüne düşersen sıkı tekrarla anca yapıyorum(bipolarım: unutkanlık'layım)... Mantık ve sayısal ağırlıklıyım daha çok.

Önerebilceğiniz kolay dediğiniz bölüm var mı.Sadece önlisans diploması için okuyacağım,bu yüzden 4 yıllıkta önerebilirsiniz. Almanca,Fransızca olmayan bölüm olsun aman diyim...

ev idaresi . sayısal çok bişey yok ing var ama basit. tabi 2 yıılık bölüm dört deil. ben yoğun çalıştığım için ders çalışmaya pek zamanım yoktu şöyle göz ucuyla bi bakıydum o bile yeteli oluyo , zor bi bölüm deil

RssCip Hayır o gördüğün derslerden normalde almanca ve fransızca ekli değil senin seçimine bağlı yabancı dil. İstediğin bölüme yerleştirmen yapıldıktan sonra aöf bürolarından kayıt esnasında yabancı dilini seçebilirsin ama ingilizceyi de istemiyorum diyemezsin çünkü zorunlu :)

Life
Zorunlu yazmışlar ama kafam karıştı.
İngilizce muaf olacak ikinci üniversite olarak başlayacağım için...
Tıbbi sekreterlik nasıl acaba zorluk bağbından...

Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümü hakkında bilgim yok, bu bölümü okuyan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa bilgilenmiş oluruz.

ben aöf önlisans tarım okuyorum sayısal dersler mevcut biraz zor

değerli dostum İşletme bölümünü okumanı tavsiye ederim.kaynak ve çıkmış soru bulman kolay olur.çünkü yaygın bir bölümdür

Tıbbi dokümentasyom veya sağlık kurumları işletmeciliği bende bunları düşünüyom

İlgi alanın ve hangisini kolayına geliyorsa onu seç bende tercih yaptım yerleştim açık öğretimden seçtiğim bölüm ise; fotoğrafçılık ve kameramanlık hem bilgim hem tecrübem var. Sende öyle yapabilirsin. :) Kısaca iş sende bitiyor iyice tart, ölç, biç... Umarım bulursun.

Üst Alt