Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben akülü tekerlekli sandalye almayı düşünüyorum, son zamanlrda bütün markalar iiiknci yıla girmeden arızalanıyor, önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bütçem 2000 2500 bin lira
Maalesef, bu fiyata satılan akülü sandalyeler her açıdan en alt kılasman sandalyelerdir. Ürünlerin bu fiyata satılabilmesinin tek yolu kaliteden ödün vermektir. Marka fark etmeksizin bu böyledir... Bence burada önemli olan ürünü nereden satın alacağınız. Garanti kapsamında ürünün tamir süreci çok önemlidir. Garanti kapsamında ilk tamirat işleminde kargo bedelinin firma tarafından karşılanması, bu süreçte verilen hizmetin kalitesi, güvenilirliği...
tşkler yardımcı olduğunuz için. ben daha önce wolex kullandım ikinci yılı bulmadan heryerinde hasar oluştu artık tamirde olmuyor ve arızada anlaşılmıyor bir yıl geçtikten sonra aküleri yenilettim aküleri yenilettikten sürekli yarı yolda bırakıyor üç kez firmaya gönderdim sorun halledilmedi
kim ne derse desin türkiye çinin çöplüğü gibi dediğiniz fiyatlara bir veya iki yıl kullanabileceğimiz ürünler alabiliriz ikinci yıl dayanırlarsa ne mutlu bülent beyin dediği gibi marka model fark etmez 1700 liralık ürünü 2500 liraya alıp sadece firmanın garantisine güvenebilirsiniz 800 liralık fark için firma size iyi davranırmı bilmem tek bildiğim yerli üretim diyen firmaların çin hurdaları kullandıklarıdır karar sizin