Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önerebileceğiniz en kaliteli işitme cihazı hangisidir?

aaa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
dünyanın en iyi marka ve kalite olarak cihazı hangi marka
benim bildiğim oticon ve beltone var fakat bilmediğim marka da varsa yazarsanız iyi olur.

işitme kaybım orta derecedir

fakat bana en iyi bir tane marka lazım

işitme sorunun orta derecede ise oticon al, kanal içi kullan... ama kullanmamazlık yapma, yaparsan ileri derece işitmeye kaybına kadar gidersin.. benim gibi eski günlerini ararsın...

Arkadaşım kulak içi kullanacaksan Unitron markayı tercih et. 6, 7 yıl sorunsuz kullandım Şu an Sebotek marka kullanıyorum 80 Kanallı. Sesi kalitesi çok iyi. Memnunum ama kanal içinin keyfini hu cihazda alamadım. Kanal içinin kullanımı daha kolaydı. Bu iki markayı denemeni tavsiye ederim.

Muzo;

kullanmazsan demişsin arkadaşım kullandığımdan beri kullndıoğım kulak çok daha ilerledi işitme cihazı algılamayı ilerletmez ama işitmeyi bariz ilerletiyor

yha şimdi öyle cihaz çıktıki hepsi birbirinden farklı ben şuan beltone kullanıyorum
ve bu cihazı almadan oticon bernefon siemens ten tutta bütün cihazları denedim hoşuma giden o sene beltone idi işin acib yani cihaz o dönem fiyatı daha uygundu
neyse gelgelelim güzel kardeşim sen git tüm markaların en pahalı modellerini dene faaakaaaaaaaat almaya kalkma sabret laflara da inanma burdan yok oticon dünyanın en iyisiymişde neymiş de hepsini dene inşallah niyaz ederim allahtan en beğendiğin cihazı alırsın ben beltone markasını biliyorum şuan kulağımda 2009 da aldım o gunden beri bozulmadı tabi rutin bakımlarını yaptırdım benim naçızane önerime gelince beltone true 9 diye bir cihaz var ya 2012 ya2011 senesinin tasarım ödülünü almış bir cihaz doğrusu denemedim şimdi cihazlaın kanallı sistemleri varya onlar eski jenerasyon şimdiki jenerasyon yazılımlar cihaza bilgisayardan yazılım atılarak yapılıyor neyse fazla uzatmayalım selametle kal

mercedese binen herkes konforu görür bulur ama işitme cihazı oyle değildir.kişiden kişiye farklılık gösterir en iyisimiz tek tek deneyin

eskı oz agrım canım cıhazım resound canta 780 d tek gecerım
vallahı bıllahı o kadar cıhazlar elden gecırdım benım bulunmaz cıhazımın kenarına ugrayamadılar

bu beltone eskılerın phılıpsıymıs rıvayete gore
bana kakalamıstı bı odyocu dıııyy dııyyyy senı rahatsız etmıyo ama konusma anlarkene bısıycık anlatmıyodu
tabeyy ne satarsanız onu methetceksınız

BELTONE cihazı kullananlar memmunuyeti fazla, öle otıcon widex simens dedikleri cihazdan memmun kalmayan yok bakıyorum şikayetler fazla bozulma işi fazla satıcı satana kadar var . halbuki en çokta pahalı cihazlar bu işte rekabet varr firmalarda.beltone cihazı kullananlar memmunuyetlerini şikayetleri olanlar yazarlarsa sevinirim.çünkü son kararım beltone olacak almam için.

Üst Alt