Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önerebileceğiniz işitme cihazları hangileridir? İşitme kaybım %82 sol sag %85

sinan147

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar en iyi iştime cihazları markaları nelerdi buraya yazarsanız sevinirim
yeni işitme cihazı almak istiyorum yardımcı olurmusunuz benim suhan kulandıgım cihaz beltone 5 yıldır kulanıyorum analog cihaz 2 kanallı hiç sorun olmadı ama deyiştirmek iştiyorum yeni cihazları denemke isitiyorum benim işitme kaybım %82 sol sag %85 kulak arkası kulanıyorum hangi cihazı önerisiniz arkadaşlar hepinize saygılar...

İleri derece işitme kaybın var. Cihaz değiştirirken dikkatli ol. Beş yıldır alıştığın iyi veya kötü bir ses kalitesi vardı.
Daha üstün bir cihaz alsan bile sesine alışamayabilirsin. "Alışırsın" telkinlerine sakın inanma!
Halen kullandığın cihazın yenisi seni en memnun eden cihaz olabilir.
Tabi denemende hiç bir sakınca yok. Bildiğin bütün firmalara gidip en yeni modelleri deneyebilirsin. Şimdikinden daha iyisini de bulma ihtimalin var tabii.

isitme cihazin bozuk degil, cihazindanda memnunsun. allahtan belanimi istiyosun nedir:(otur oturdugun yerde dersem darilma:panalog cihazdan memnunsun bu kadar ileri isitme kaybinla. dahda ne istermissin:confused: dijitaller cabuk bozuluyor analoglara gore biiir.bide dijital pahalidir analoglardan ikiiii, analog begenen dijitali begenmez uccccc.
ustelik seni bi guzel gargaraya getirip sovusler paralarini ic ederler baaaak:p

merhaba arkadaşlar.cihazı değiştirme için bu cihazlar bana yetersiz geliyor % 85 karsılamıyor %70 karsılıyor konuşmalaırım hep eski kalıyor o yuzden yeni cihaz almak istiyorum suhan kullandıgım cihaz cok iyi cok saglam markası beltone ama hiç sorun yaratmadı 6 yıl böye idare ettim benim bu kadar beklme kanal içi işitme cihazı bekliyordum ama hiç gelişim olmadı kanal içi karsılamıyor mecburen kulak arkası kulanmak zorundayım bunu üst modelini almayı düsünüyorum sizde bana hangi cihazı önerisiniz hangi markalar daha iyi yeni cihazlar cıkmışmıdır % 100 kanal içi çıkmışmıdır veya irelde olacakmı böyle cihazlar buraya yazarsanız sevinirim saygılar arkadaslar..

bence farklı modeller deneyin içinize sineni karar verin. Sculptor diye bir arkadşaımız demin şu linki paylaşmıştı başka bir konuşmada belki size uyar bu beltone boost. "https://www.youtube.com/watch?v=27xyh8wEPgM bu videoyu izledikten sonra denemeyi düşünüyorum."

Üst Alt