Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Onkoloji hastasıyım. 1800 gün primim var. Malulen emekli olabilir miyim?

çorlu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba benimde 1800 gün sigortam var tek hastalıktan yüzde seksen onkoloji özürüm var vergi indirimi aldım sigorta giriş 92 yılı hastalık2007 malülen olabilirmiyim bilen varmı teşşekürler

çorlu,
Evet malulen emekli olabilmek için sgk ya müracaat etmelisiniz kurum sizi rapor vermeye yetkili hastaneye sevk eder ve yeniden rapor almanızı ister alacak olduğunuz raporda oran yazmaz sgk inceler ve malulen emekli olup olmayacağınıza karar verir.

ben geçen gün gittim vergi indirimi aldım diye 3600 varsa hemen işlem yapalım diyor bu vergi indirimini iş yeri zorunlu kıldı fakt şimdi şeker has çıktı 3600 tamamlayamassam tek hastalık kanser tedavis gördüm yüzde seksen raporum var 1800 olamazmıyım

yukarda ilker arkadaşımda belirtmiş siz sgk dan sevk alacaksınız malullük için vergi indirimiyle olmaz

evet beni sgk müdürü yanıltıyor olabilirmi sigorta girişim 1992 94 96 yılı iki doğum var 1400 gün yapıyor 1000 gün sigortam var 800 gün doğum ödeyip başvuru yaparsam emekli olabilirmiyim vergi indirimi engel deilmidir yüzde seksen özürüm var 2008 de kanser tedavisine başladım teşekkürler

Vergi indirimi olması malulen emeklilik açısından olumlu-olumsuz hiç bir anlam ifade etmez. Sizin durumunuz maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmayı gerektirecek düzeyde ise malulen emeklili için sigorta müdürlüğüne başvuracaksınız, onlar sizi hastaneye sevk edecek, süreç sonunda malulen emekliliğinize dair karar verilecek.

Üst Alt