Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Onkoloji hastasıyım. Yüzde kaç oran alırım?

ltfpolat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2008 mayıs ayında amaliyat oldum 95 cm bağırsak aldılar ve akabinde glivec 400 mg tb. 2 yıl kadar kullandım 2009 ocak ayında yani 7 ay sonra 2. amaliyatımı oldum ve 20 gün 30 gün 45 gün 2 ay 3 ay ve şimdi 9 ayda bir kontrollere gidiyorum 6,5 yıl oldu. tomografi kan akciğer filmi ultrason endoskopi kolonoskopi gibi tetkikleri yaptırıyorum benim sağ akçiğer lob alt kısımlarda amaliyat sonrası narkozo atamadığımdan kapalı kaldı ve 2012 ocak ayında bir kaza sonucu omurilik kemiği t 9 da karpuz çöküğü kırık oluştu bu rahatsızlıklardan dolayı engelli raporu alabilirmiyim teşekürler

elbet alırsınız ama saglık kuruluna gırmeden yuzde kac alırsınız bılemem.

Öncelikle geçmiş olsun ;

Rapor alabilirsiniz ama yüzde kaç olur maalesef onu bilemiyorum

Öncelikle geçmiş olsun.Onkoloji hastalığından elbette rapor alırsınız, yüzde kaç alırım cevabını bulmak için hastanede şikayetlerinle ilgili polikiliniklerde muayene olacaksın ,toplam özür oranını heyet belirleyecek.Onkoloji de puanlama evre evredir 1.2.3 cü evre oluşumun kötü ve ye iyi huylu olmasıda puanlamayı etkiler.

Üst Alt