Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Onkoloji ve üroloji için toplamda hangi oranda rapor alabilirim?

akar_ahmet

Aktif Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
8
Merhabalar

Benim problemi yaşayan oldu mu ve bu durumun nasıl çözdünüz.

Benim kalın bağırsak tamamen alındı kolon kanseri nedeni ile onkoloji oranı normal 40
üroloji oranı yeterince yüksek 64 veriyor
ama genel cerrahi sürekli farklı oranlar veriyor ! ilk zamanlar verdiği 50 oran geçen sene 20 verdi bu sene 44 verdi benim bildiğim yüzde 50 verilmesi gerekiyor

hastane tip fakültesi doktorlar asistan doktor sürekli değişiyor

amacıma gelirsek 90 oranı bulup araç alma hakkı elde etmek hali hazırda yüzde 84 oranım var heyete henüz girmedim çağıracaklar yakinda

Kalın bağırsak opere edilip alınmış...metastaz varmı yok mu remisyonda mı genel durumunuz nasıl? bunlar puan durumunu etkiler.

Evet %50 olması gerekiyor ancak kesin ve kesin olarak %50 şartı yok... hekim durumunuzu iyi görmüş metastaz da yok ise uygun gördüğü puanı verebilir. Hekim kararları nı malesef kimse sorgulayamıyor.

Kısaca bu tamamen hekim kanaati ve genel durumunuza bağlı.

@akar_ahmet,

Son düzenleme:
@OğuzHan112, teşekkür ederim her seferinde farklı oran vermeleri çok enteresan genel durumum gayet iyi 90 oranı bulabilmek için sürekli 84 oran olan raporu bozdum yeni oran 89 olacak gibi eğer ki heyette değişmez ise

@akar_ahmet

Geçmiş olsun. Genel Cerrahi söylediğiniz gibi vermesi gereken %50 verse bile %90 olmuyor oranınız %89 da kalıyor. Normal olarak kimse ek bir hastalığının olmasını istemez ama sizde başka bunlara ek olarak oran alabileceğinizi düşündüğünüz hastalıkta yok galiba Şeker, Tansiyon yada Kolesterol gibi.

@OğuzHan112, @BnymnYldz, genel cerrahi normalde 55 oran veriyordu ek %15 oranım daha var ek rahatsızlık var ama 50 oran sürekli değişiyor eskiden 55 alıyor iken geçen sene 20 verdi bu yıl 44 verdi nasip diyelim teşekkür ederim

@akar_ahmet

üroloji 64
genel cerrahi 44
onkoloji 40
ek hastalık 15 durum böyleyse %89,7 oluyor %90 a doğru yuvarlanır tamamlanır inşallah hayırlısı olsun hakkınızda.

Hayırlısı olmazsa itiraz hakkını kullanıp deneyecegim kurula girip çıkalım belli olur @BnymnYldz,

itiraz sonrası çevre ile gönderecek. ben bunun için para ve vakit ayırırım derseniz denemenizde fayda var. benimde raporuma süreli yazmışlar kanser hastasıyım. itiraz etmedim. devlete 3 defa itiraz ettim harcadığım para ile kaldım.

İl Sağlık müdürlüğüne gittim şehir hastanesi ne sevk edebileceklerini söylediler 1000 lira hastane ücret alacakmış ben yunusemre hastanesine gitmek istedim lakin tip yunusemre devlet hastanesinden üstte olduğu için oraya gönderemeyeceklerini söylediler istersen 6 ay bekleyip yunusemre devlet hastanesine başvuru yapabilirsin dediler beklemedeyim.

Üst Alt