İyi günler diliyorum.2022 yılında 3.derece meme kanseri teşhisi ile ameliyat oldum ve kemoterapi ve işin aldım.2023 yılında malulen 18 ay emeklilik yüzde 80 ile yapıldı.aralik 2024 ayında vergi indirimine başvurdum ve yüzde onkoloji doktoru 1 senelik süresi olan yüzde 40 verdi ve vergi indirimi aldım ,emeklilik için başvurdum.2025 yılında kontrola tabi olarak muhtemel emeklilik olacak.ben şunu sormak istiyorum: onkoloji kanser oranlarına baktığımda su bilgi bulunmakta;
Evre 3 yada 4 kanser hastası iseniz ve tedavi sonrası kanser hastalığınız remisyona girdiyse (kanser kitlelerinin tamamen kaybolması) zamandan bağımsız ( ilk 5 yılda olup olmamasından bağımsız) olarak %40 maluliyet/engellilik oranı alırsınız.
Soru:kanser olduğum 2022 yılında öğrendim ve 3 yıl olacak hastalık sürecim.bundan sonra 2 yıl dahami yüzde 40 engel veriliyor?yada remisyon dönemi 5.yildan sonraki kaç yıl daha yüzde 40 verilmeli?
Soru:kanser 3 devre olan kaç yıl yüzde 40 alır? 5.yil sonunda engel oranı alamazmi?
Bilgisi olan bir arkadaşımızın bana yardımcı olmasını istirham ediyori
Evre 3 yada 4 kanser hastası iseniz ve tedavi sonrası kanser hastalığınız remisyona girdiyse (kanser kitlelerinin tamamen kaybolması) zamandan bağımsız ( ilk 5 yılda olup olmamasından bağımsız) olarak %40 maluliyet/engellilik oranı alırsınız.
Soru:kanser olduğum 2022 yılında öğrendim ve 3 yıl olacak hastalık sürecim.bundan sonra 2 yıl dahami yüzde 40 engel veriliyor?yada remisyon dönemi 5.yildan sonraki kaç yıl daha yüzde 40 verilmeli?
Soru:kanser 3 devre olan kaç yıl yüzde 40 alır? 5.yil sonunda engel oranı alamazmi?
Bilgisi olan bir arkadaşımızın bana yardımcı olmasını istirham ediyori