Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Online engelli kimliği başvurusunda sonuç alınamıyor!?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
111
Merhaba. Benim %51 engelli raporum var. Engelli kimlik belgesi alacağım. Ama edevletten başvurduğumda değerlendirmede gözüktü 1.5 hafta. Daha sonra başvurum gözükmedi. Aile sosyal pol. müdürlüğünü aradım, başvurunuz bulunmamakta denildi. Şimdi ise yine değerlendirmede olarak gözükmekte. Tam bir şaka gibi. Aile sosyal pol. müdürlüğüne gitsem durum düzeltilir mi?

Aile sosyal pol. gidip evrağını evrak kayıda vermiyseniz işleme alınmıştır muhtemel, ki artık işlemler hızlıca yapılmakta, en son başvurduğumda 5 gün sürmemişti, başvuru yok deniliyorsa evrağı verdiğiniz tarihteki evraklarını inceletin tekrar sar baştan işlem yaparak kendinizi hastanelerde sürüklemeyin

16Caner16
cevabınız için teşekkür ederim. Denizli il müdürlüğünü aradım ve zor oldu ama telefon sonunda bağlandı. Başvurum gözüküyormuş şu an. Sırası geldiğinde basılıp gönderilecektir dedi.

Üst Alt