Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans 2.sınıfta olanların EKPSS deki Öğrenim Durumu..?

*brucelee

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;

Önlisans 2. sınıftayım.2013 Aralık'ta arasınav ve 2014 Ocak'ta I.Dönem sonu sınavı var.İkinci dönem ile birlikte okulun bitmesi Haziran'ı buluyor.Şimdi ben EKPSS'ye Liseden girmek istemiyorum çünkü lise grubu bir hayli fazla.Önlisanstan girme şansım nedir?

Çok zor diyebilirim ama şansın var, diyelim ilk güz dönemi yüksek ortalama ile geçersen, bahar dönemi ve mezuniyet için aöf den geçici mezuniyet belgesi vermelerini rica edebilirsn. Gerçi artık geçici mezuniyet belgesi verilmiyor diye duydum. Başvurular (EKPSS için) başlamadan aöf bürosunda konuşun bu konuyu, bilgi alın.

suyum merhaba;

Güz dönemini geçtim, dönem ortalamam 2,97.Genel not ortalamam 2,61 . AÖF mezuniyet belgesi demiştin mail attım durumumu belirttim ''Muhtemelen 2013-2014Bahar dönemi mezun olur'' şeklinde bir yazı gönderdiler.Gerçi Öğrenci belgesi ile Önlisans düzeyinden başvurumu yaptım.Bu mezun olabilecek durumumu gösterir yazı kontenjanlar açıklandığında diplomam gelene kadar işime yarar fakat Bahar dönemini de geçebilecek miyim?Ortalamam 1,40 bile olsa geçiyorum tek şart FF ders olmayacak acaba yapar mıyım?Dersler de baya zorlaşmış.Hala bir şansım var Lise'den girebilirim.Ne yapmalı?

Üst Alt