Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans 3249 (Bilgisayar Programcılığı) tercihi yapacaklar var mı?

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Forumda Önlisans 3249 nitelik koduyla tercih verecek arkadaş var mı?
Varsa puanları sıralayalım ona göre tercih veririz.

1- bypeace - 58 puan
2- dastok - 75 puan
3- mssql - 81 puan

Son düzenleme:
58 puan :) ankara dışı hiç biryerini yazmıyorum. tutsada tutmasada çalıştığım kurumdan memnunum zaten :)
10 bin kişiden 8000 sıradayım :)

Ben tercih yaparim ama fazla kadro acilmaz 3249 duz memurluk olur cogunluk puan 75 kusur ataniriz ins

16 Mart için tercih yapacaklar buraya yazabilirsiniz.

Bilgisayar Programcılığı atama şansı nedir?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni dahil oldum çocukken geçirdiğim ağır bir ateş sonucu başlayan işitme kaybım ve ilerleyişi sonucu bana %44 engel raporu verildi,13-14 Mart tarihinde geç başvuru yapacağım EKPSS'ye.

Soruma gelecek olursak ben Önlisans Bilgisayar Programcılığı mezunuyum ve hiç çalışmadan girdiğim normal KPSS lerden 72 ve 74 aldım 1 ay çok sıkı çalışma ve özel ders ile bu sınavdan tahminen ne düzeyde bir puan alabilirim ? Ve atanma şansım nedir ? Özellikle Tekniker olmak istiyorum maaş ve kademe farkından ötürü

puanım 73 fazla alım olursa gitme şansım var görünüyor

Bilgisayar Programcılığı Mezunuyun Kaç Puan Gerekli ?

Önceden normal kpsslere 2 defa girmistim çalışmadan 72 ve 76 almıştım,bu sınavda tekniker olmak istiyorum tahminen kaç puan kac net gerekli ve bu sınav kolay mı ?

benim puan 72 bende tüm tekniker birimleri yazdım hayırlısı bakalım ancak mssql senin garanti gibi

mesut55

Sadece 3249 ile sıralamada 7, 3248 ile 10. sıradaydım bakalım kısmetse olur inşallah. Tabi ilk tercihlerime yerleşmek daha iyi olur.

mssql

Hocam hakkınızda hayırlısı olsun, 81 puan için kac net yaptınız detayli ogrenebilir miyim ? Hangi dersten kac net, bende bilg. prg. okudum ilk kez girecegim 22 nisanda ekpssye

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 21 7
Genel Kültür Testi 17 13
EKPSSP2 Puanı 81,06788

benim puanım 72.79 bende alanı tercih ettim bakalım hayırlısı olsun bizim için

ekpss ye girecek bilgisayar programcılığı mezunuları buraya !!!

merhaba arkadaşlar ekpss ye gierecek bilgisayar programcılığı mezunu var mı aramızda ???

ekpss 2018e giren bilgisayar programcılığı mezunları bilgi alışverişinde bulunalım

merhaba

benim gibi bilgisayar programcılığından mezun olup bu sene ekpss ye giren arkadaşlar sınavınız nasıl geçti ? umarım hepimiz kendi alanımızda bir kadroya yerleşiriz, siz neler düşünüyorsunuz sınav ve alımlar ile ilgili ?

bence bilgisayar mezunları fazla kalmadı hepsi atandı bende dahil darısı senin başına :)

Önlisans Bilgisayar Programcılığı 37 Net Yeterli Mi ?

Genel yetenekte 29 dogru 1 yanlışım var ancak genel kültür bölümünde nedense zorlandım ve cogunu bos biraktim 17 soru yaptım ama kötü düşüneyim ordan da 8 9 net ciksa 37 net ile atanabilir miyim ? Önlisans B.Programcılığı mezunuyum.

2016’da hemen hemen aynı nete 84kusur puan aldım bilgisayar programcılığına en son giren kadroya atandım ilk atamada kardeşim..

+1 De bilgisayar işletmeni ne iş yapıyor

Üst Alt