Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans Atanamayanlar sıralamanızı paylaşabilir miyiz?

66.5puan 4072. sıra

arkadaşlar 2012 ömss sınavında önlisans olarak 65 puan aldım 6950 kişi sınava girdi ben ise 3730. kişi oldum sadece 3001den tercih yapabildim
önlisanstan toplam 2720 kişi alındı 2 yıl içinde
tercih yapmayan kişi sayısı ise: 1967 kişi
6099 - 1967 = 4132 kişi kaldı
4132 kişinin 2720 kişisi atandı geriye 1412 kişi atanamamış
peki ben 3790 sıradaydım bana sıra gelmedi en son 3. atamada 67'den kapattı
ben yanlış hesaplama mı yapıyorum yardımcı olur musunuz

Yerleştirme Türü Tercih Yapan Aday Sayısı Kontenjan Sayısı Yerleşen Aday Sayısı Boş Kalan Kontenjan Sayısı
Önlisans:
tercih yapan 6.326
kontejan 1.009
yerleşen 990
boş kalan:19

benim anlamadığım memurlar tercih yapamayacaktı ilk 1000 deki hizmetli yada hiç memur olmayanlar mı yoksa memurlarda tercih yaptı atanamayacaklar mı anlayamadım :S

75,48212 direkten döndüm önlisan hizmetli yazsam atanıyordum ettik bir aptallık yazmadık pişmanım valla

Acaba şuanki sıralamamız kaçtır tahmini ?

arkadaşlar
Türkiye halk sağlığı bartın 57,25524 le kapattı :)))
halk sağlı genelde ilçelerde de olduğu için tercih etmedim merkez bi yer tercih ettim.

Kader kısmet

100 tam puanla yerleşen var denizcilik bakanlığı tekniker kadrosu ankara

bu arada bi sorum olacak tercih yapanlar iki (2) yıl tercih yapamıyor muydu? ben mi yanlış hatırlıyorum.

100 puanla yerleşenlere inanmıyorum ben ya zihinsel girmiş olabilir. Sorular farklıdır ya da çünkü o kadar soru çözen ben boş bıraktıgım illaki oldu.

önlisans 66.5puan 4072. sıra
sadece 3001 tercih yapabiliyorum
önlisans bu tercihlerde 6326 kişi tercih yapmış 990 kişi yerleşmiş
acaba şuan kaç kişi kaldı önümde olan
bilgi verebilirmisiniz

merhabalar bende önlisansdan 75.769 aldım sıralamam 1443 tü. bende sizler gibi yeni sıralamamı merak edenlerdenim çünkü; 1009 kişiden yerleşen 990 kişi bu durumda 1443-990= 453 demem lazım belki ancak değil.... çünkü min ve max taban puanlara baktıgımızda atananların hepsi bizden yüksek puan kişiler değil. yani demek istediğim acılan kadrolardaki branslardan saglıkçılar imamlar teknisyenler gibi daha düşük puanla atanlarda var ve bu kişiler sıralama olarak bizden gerideydiler yani bizim için önemli olan bu düşük puanlıları aradan cıkarıp önümüzde yüksek puanlı kaç kişinin oldugunu hesap etmek sıralama olarak bizim için bizden önde olanları bilmemiz önemli diye düşünüyorum sizcede böyle değil mi ?

bunu nasıl yapacagız ??? yardımcı olabicek biri varsa eger cok iyi olur.. :)

Bende Bunu Merak Ediyorum :) tahmini 1300. sıraya kadar geriledi

Üst Alt