Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans mezunu olup EKPSS'de daha alt düzey için tercih yapılabilecek mi?

jjbecx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
3
selamlar önlisans mezunu olupta orta öğretim,ilkokul mezunlarının tercihlerini işaretleyebilirmiyiz sanki geçen form da buna benzer bi yazı görmüştüm danıştay kararı filan yazıyordu ön lisansa gelene kadar bu ilkokul orta öğretim basamaklarından geçtiğin için bunlardanda işaretleme yapılabilecek gibi bişey okumuştum yardımcı olursanız sevinirim

Sanmıyorum öğrenim durumu önlisans tercih alanı da önlisans olur :)

Arkadaşım ön lisans rakibin 7940 kişi sen diyorsun ki ben en az 45.000 kişiyi de rakip almak istiyorum. Ayrıca 45.000 kişiye 200 kadroya heves ediyorsun da 7941 kişiye açılan 1009 kadroyu ... Nediyim yaa Allah akıl fikir versin.

Hocam lisanstan gireceğim sinava mat öğr mezunuyum. Kaç kişi giren alim kaç kişi oluyor bilginize...

jjbecx bahsetttiğiniz karar aşağıda bu sene uygulandı, sizde aşağıdaki bölümlerden mezunsanız alt öğretim düzeyinden başvuru yapabilirsiniz.

Danıştay 12.Daire Başkanlığının 27/06/2013 tarihli ve E:2009/5045, K:2013/5796 sayılı kararı gereğince Teknik Hizmetler ve Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri sınıflarına dahil adayların ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolara (Tekniker, Teknisyen, Hemşire, Ebe, Sağlık Memuru, Sağlık Teknisyeni, Sağlık Teknikeri gibi kadrolara) başvurmak istedikleri takdirde, EKPSS tercih işlemlerinde en üst öğrenim düzeyinden EKPSS’ye girerek elde etmiş oldukları puanları ile alt öğrenim düzey(ler)indeki kadrolara başvuru yapabileceklerdir.

ancak kendi alanında olursa yapabilirsin. yani 4 yıllık hemşirelik bitirdin se 2 yıllık hemşirelik yazabilirsin. yani bölüm aynı olmalı.
aynı sekilde 2 yıllık makina bölümünü bitirdi. lise makina bölümünü yazabilirsin.
life arkadaşımız maddeyi eklemiş ona bak.

Üst Alt