Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans mezunuyum. Lisanstan mezun olacağım. Sınavlara hangisinden girerim?

stratozgur

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, benim için çok önemli bir sorum var...

Önlisans elektronik mezunuyum. aöf işletme 4. sınıf ve 2 dersim var . yani aöf bahar döneminde lisans mezunu oluyorum. Sormak istediğim ben önlisansdan ekpss ye gireceğim . lisans dan mezun olmam sorun teşkil edermi? Birde aynı şekilde normal kpss ye gireceğim ve yine önlisans tan girmek istiyorum. lisans mezunu olmam bu iki sınava da önlisans dan girmem sorun teşkil eder mi ?

başvuru tarihi itibari ile eğitimin esastır ister ön lisan tan mezun baş vurusu istersen lisanstan mezun olabilecek durumda lisans olarak tercih senin lisanstan mezun olabilecek durumda isen atama döneminde mezun olman şart

farketmez nerden gırersen ordan tercıh yaparsın sorun olmaz..

birde lisansın taban puan son atamada 43 önlisansta atmış küsür tercih senin

Anladığım kadarı ile şu an önlisans ekpss ye girmemde sorun yok. normal kpss başvuruları haziranda oluyor sanırsam , lisanstan mezun olmuş olabilirim normal kpss başvurularında sorun olur mu?

grcnckr
doğrudur da teknik önlisans daha şanslı olurmuş diye duydum tabi kulaktan duyma tam bir bilgim yok...

atamadan öncemi sonramı aöf bitirmeliyim.

merahaba arkadaşlar ben önlisans düzeyinden ekpss ye girdim. aöf işletme den de 2 tane dersim var yani 2 dersi verince okulum bitiyor lisans mezunu oluyorum . bu durum atamam olursa sorun teşkil eder mi?

Üst Alt