selam sizdede varmıdır bilmiyorum dışarda insanlar bana önyargılı küçümser davranışlar sergiliyor şüpheli bakıyor gibi hissediyorum hatta bazı zamanlar dışarda yürümekte bile zorlanıyorum sinirlenmekten birine çatmaktan korkuyorum bahsettiğim durum yoluma yürüyorum sokakta önümde yürüyen insan genelde pek çok insanda oluyor arkasına bakıyor böyle sürekli sanki onu takip ediyormuşum gibi zannediyor ceplerini kontrol etmeye başlıyor birşey araklamışmıyım araklıycammı diye bende mecburen hızla yanından geçiyorum birşey yapmayacağımı anlasın diye ama her insanda böyle olması sinir bozucu artık hastalığımdanmıdır bu düşünceler bilmiyorum ama ben niye arkamdan yürüyen biri hakkında yanlış düşünmüyorumda başkası düşünüyormuş gibi triplere giriyor insanların aklına gelmiyormu acaba onla aynı yöne gittiğimde böyle her arkasından yürüyenleri takip ediyormuş gibi zannediyorlar bilmiyorum bu düşünceyi nasıl atlatabilirim. gerçekten bazen bağırasım geliyor böyle yapanlara seni takip etmiyorum korkma diye.