Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel Astra 1.3 Dizel Eastronic almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?

EMİRBA

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
opel astra clasıc ııı 1.3 dızel eastronıc almayı dusunuyorum araba dızel full paket yaklaşık31bın tl ye mal oluyor sehır ıcı 100km 6lt sehır dısı 4-5 lt yakıtı var kullanan veya bu araba hakkında bılgılerı olan arkadaşlar bılgı verırse sevınırım

2006 opel corsa full engelliden engelliye satılık

arabam 2006 yılında alındı sıfır aldım bes yılı 20 mayısta dolacak arac kazasız boya falan yok ilk sahıbıyım arac 900...km engellı plakalı beyaz 1,2 corsa enjoy modelı satılıktır fıyatı 18000tl

merhaba Levent.
kardeşim kullanıyordu aynı aracı 2007 modeldi sanırım. Çok sorun yaşadı, büyük problemler değildi ama sürekli bir parça değiştirdi çok sık servise gitmek zorunda kaldı. Sattığı kişidede 1000 tl lik masraf yapmış geçen ay. Garantili olmazsa baya bi masraflı olurdu.
95 beygirdi yakuşlarda çekişten bayağı bir düşüyordu. Vites geçişleride çok farkediliyor.
onu sattık citroen grand c4 aldık. bundaki konfor ve performans astradan çok yukarıda.
(forum.donanımhaber de bir gezin derim araç almadan)

EMİRBA

arkadaşım bence fiyat olarak çok istiyosun bende 1.3 dizel easytronıc(2004) var eğer sen arabanı o fiyata satarsan benim arabayıda sat lütfen:confused:

18bin tl mi :) engelliye bide 18 bin tlye engelliler neler alabiliyor sifir farkındamisiniz :eek:

hiç durma

EMİRBA;

geçen sene bende opel aldı, ama dizel otomatik yoktu ben alırken.benzinli aldım.
dizel ve otomatik se hiç durma al

Bana galeri 19500 verdi zate ben vermedım önçünkü özürlü bir arkadaş özürlü bir arkadaşım ıstedi sonra vazgecti şimdi tekrar istiyor onla 16700 anlaştık güle güle binsin ama ınanın bayı 19500 verdı yalan yok arabam cok temız

Arkadasım zate benım arabamaı engellı bır arkadaşım ıstemışti tamam dedım ama bu fıyata degıl 17 daha sonra vazgectı bende bayıye gıttım ınanın bayı 19500tl verdı yalan yok fakat daha sonra engellı arkadasım tekrar almaya karar verdı 16750 ona verecegım.

slm emirba sana özelden msj attım ama okumadın herhalde,arabanla ilgili senle konuşmak isterim telini verirsen sevinirim.

Almak istediğin aracı kendim kullanıyorum 2010 model sıfır aldım çok memnunum kimsenin sözünü dinleme fabrikasyon hata çıkarsa şansına yoksa araç kusursuz zaten full paket benzinli gibi kalkış yapabilirsin seri araç ben test sürüşü bile yapmadan aldım.Triptonik vitesli olduğu için ben genelde manuelde kullanıyorum şehir içi 5.6 yakıyor kullanıma göre 5.1 kadar düşüyor ben sert kullanıyorum biraz,şehir dışı binmedim yakıtını bilmiyorum ama düşer tabiki.Araçta tek sıkıntı yüklü iken yada yolcu fazlayken dik rampa (yokuşlarda) çekişten hafif düşüyor oda normal hangi araç düşmezki ?
Birde wv polo araca bak görünüm olarak güzel fiyat karşılaştır ikisinden birisini alın derim şimdiden hayırlı olsun kazasız günlerde binin inş.

cok tesekkurler yorumlarınız ıcın 1.3 opel astra clasıc ııı yakıtı cok ıyı yanlız servıse gıttıgı zaman malıyet nasıl cok tutuyormu

rehber kardesım ben sana emaıl gönderdım engellı arkadas carsamba gunu bana net cevap verecek kredı alamamıs bende onu beklıyorum sana dönecegım

Üst Alt