Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel Astra aracımı satıp yeni araç almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz?

muto45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
goruş bıldıre bılıyomuyuz

arabamı degişdırcem ne alayım dizelmı benzınlımı bende opel astra var 1998 yurt dişından getırmışdım satabılırım

opelden cok memnunum manısadan muhterem araç alacak arkadaşlar yardımcı olurum pıyasaya bakıyom fıyatlar ucuk rakamlar alacaklar arasa yardımcı olurum bı menfat beklemıyom özurlu arkadaşlarımın kazık yemesını ıstemıyom tel 05427205070 benım arabayı aldıgım arkadaşda özurlu cok yardımcı oldu bana

Benimde aracım opel corsa 2006 da aldım uc ay sonra degıstırecegım harıka bır araba 1,2 cok az benzın yakıyor cok ekonomık alacagınız en uygun ekonomık ve saglam araba opel sasmayınm ekonomık dıyorsan opel corsa 1,2 benzınlı eastronıc 20-21 bın tl arası ötv indirimli daha fazlasını ıstersen opel astra sedan 1,6 115 byg eastronıc benzınlı
26-28 bın tl arası ötv indirimli wolskvagenler cok pahalı renault dusunursen hemen hemen opelle aynı bırde hyundaıler var onlar bıraz daha uygun ama dızel dusunursen onlar daha pahalı vede uzun vadede malıyetı yuksek bırde cok uzun yol yapacaksan dızel ama fazla yol yapmayacaksan benzınlı ben de corsa yı satıp buyuk bır ıhtımal astra sedan alacagım benzınlı oda bız kalabalık bır aıleyız dıye yoksa alacagım araba yıne corsa olur bence cok cok ıdeal bır araba
sıralama dersen paran varsa 1,wolskwagen 2-opel 3 ford 4-renault 5-hyundaı

yıne de e fıyat ve ekonomı dersen opel corsa 1,2 essatıa ve njoy eatronıc benzınlı

Satılık 1998 model full otomatik Opel Astra

opel astra arabamı satıyom 1998 tüplü almanyada geldı otamatik full arabam tel 05427205070

Araç hakkında bilgi fotoğraf ne kadar fiyat istediğinizi öğrenebilir miyiz?Alıcıların karar verebilmesi için .

aracı görmek isterim sedan mı hb mi..? fiyat nedir aracın durumu nedir

Üst Alt