Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel corsa 1.2 enjoy 51.75 hp önerir misiniz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar opel çorsa 1.2 otomatik 23 bin tl 2004 model sizce nasıl performansı kullananlar var mı.

tek başına kullanacaksanız olabilir. Ailecek gezecekseniz pek verimli olmaz.

Mr.No

teşekkürler kardeşim,bazen uzun yola çıkabiliriz ailece..uzun yol 150 km falan ama dediğin gibi ailece sıkıntı olabilir..

YENİ i20 1.4 MPI STYLE+ OTM. (BENZİNLİ)52.600 TL52.600 TL BAYİ 52600 DEN 35 DÜŞTÜ BİD BUNUN KASKOSU SİGORTASI PLAKASI

HEPSİ 37 Yİ BULUYOR MALATYA HYUNDAİ BAYİ DE

yok sıkıntı yaratmaz. bizde de vardı 1.2 motor... acelem yok yavaş giderim dersen hiç sıkıntı yok.

4 kişi ile binip de yokuşta bin bela çıktığı oluyor ama sonuçta bir yerden bir yere götürüyor.

yok sıkıntı yaratmaz. bizde de vardı 1.2 motor... acelem yok yavaş giderim dersen hiç sıkıntı yok.

4 kişi ile binip de yokuşta bin bela çıktığı oluyor ama sonuçta bir yerden bir yere götürüyor.

İyiymiş :cool:

UnFeeLinq

herksin yoğurt yiyiş keyfi bir başkadır
kimisi kağnı ile gider kimisi Ferrari...

valla ben yavaş yerim :) daha önce bi kaza başımdan geçti o yüzden yavaş yavaş yolculuk daha çok tercihim,sorun araç 3 beş kişi binince tıkanırmı o önemli oda tıkanacağı belli yani 75 hp düşük..

tıkanmaz...

söz konusu araçta otomatik vites olunca düşünür insan..

yani
özürdilerim işine karışmak olmasın 1,2 motorda otomatik var mıdır?

bir opel servise git gör deneme amaçlı bir araç mutlaka vardır... servis elmanı dahil siz ve ailenizden veya çevrenden toplam 4 kişi ile binmelisiniz ve yokuşu deneyin. İlla ki sizin sürmeniz farz değil varsa çevrenizdeki tecrübeli yoksa ehliyetli olsun yeter..
Ve oto galerisindeki deneme oto sınamak ücretsizdir.Lakin karşılığına ufak test kitapcığı doldurmanızı isteyecekler: Anket amaçlı.

Deneme sürüsü yapın ve öylece alın..
Vites atarken tıklama sesi ve anlık duraksama olur. OPEL araçlarında model olarak öyledir.
Yokuşta geri kaçmama özelliği varsa süper olur (hillholter sistemi)

bende 1.2 2006 model vardı.10 sene sorunsuz bindim çok şükür hiç bir problem yaşatmadı bana.ayrıca tüpte taktırmıştım.125.000 km sattım.ama tabi bu işler nasiptir.hayırlısı olsun

bende 1.2 2006 model vardı.10 sene sorunsuz bindim çok şükür hiç bir problem yaşatmadı bana.ayrıca tüpte taktırmıştım.125.000 km sattım.ama tabi bu işler nasiptir.hayırlısı olsun
bu arada haberimiz olsaydı keşke en azından saglamlık açısından güvenli olurdu ilk sahibi iseniz..

@meister78, yokuş yukarı aracı kaldırırken kayma oluyor muydu?

hillholter sistemi varsa yokuşta bir an süre içinde geri kaçma yapmaz. Geri vitesi takarkende ön doğru kaçma yapmaz. ancak vites tam oturması için bir bilmedim üç saniye içine frene basıp vites oturmasını beklemek gerek. Çok kolay kırılgan sistem bu.

Bildiği varsa tüm otomatiklerde bu hillholter sistemi mutlaka var. Manuel viteslerde ise talep edildiğinde var.

manuellerde genelde hiç yok... Geri kaçmaması için debiraj ve gaz pedal ayarında ustalanmak gerek.. Ya da daha pahalı olan hilholter sistemi bulunan araba almak gerek. Ayrıca antipatinaj da gerek.

Opel alma ne alırsan al. Avrupanın dogan ve şahini. Ben aldım pişman oldum
At arabası gibi, amatsor yok arabada

Araba güzel...
Kazası var mı? bilmiyoruz.
Boya çok önemli değil ama neresi boyalı bilmek lazım. Kapısı, ön kaput, ve tekerlek çevresi boyalı ise araç kazalıdır. Zor tamir edilen yer orası. 17 yaşında araba ve boya olması normal...
Malatyalı araba, arabayı nerede kullanmış bilmek lazım. Köy civarında kullanmış ise altın bakmak lazım. Taş vuruğu çok olur.
17 yaşında araba alınmaz değil ama yan sanayiiye tamir için çok gidilir. Gide gide öğrenirsiniz. sıkıt da olmaz. ama sanayiiye herkes gitmek istemez sevmez.

Fiyat konusun gelince mal sahibinindir, istediği fiyata satar...

Sağ Arka Çamurluk Sağ Ön Kapı
Sağ Ön Çamurluk
Sol Arka Kapı
Sol Arka Çamurluk
Sol Ön Kapı
Sol Ön Çamurluk

BOYA BU YÜZDEN YAKLAŞMADIM

Opel alma ne alırsan al. Avrupanın dogan ve şahini. Ben aldım pişman oldum
At arabası gibi, amatsor yok arabada

Benim elimde şuan opel astra(yeni kasa) var 2006 model ve triptronik vites (yarı otomatik)kusursuz işliyor.
Twnport enyoj modeli olup bu modelin dolusu. hillholteri, antptinaj ve sport özelliği var.
İstersen sana satarım...
piyasası 35 bin lira 100/100 ankara yerlisi, asfalt arabası anlayacağın...

Sağ Arka Çamurluk Sağ Ön Kapı
Sağ Ön Çamurluk
Sol Arka Kapı
Sol Arka Çamurluk
Sol Ön Kapı
Sol Ön Çamurluk

BOYA

araba bol bol kaza görmüş demekki..
İçine sinerse; oto bilgisayara baktır ve öyle al...

Kalsın reis ugraştıgıma degmez alıp işimi gücümü bırakıp tamirci yanına girerim heralde..

Eski model arabalar tamirci ahbapları olur. bu normaldir. ilk defa araç alacaksanız, bilmeniz gerek...

@meister78, yokuş yukarı aracı kaldırırken kayma oluyor muydu?
evet kaydırma oluyordu çünkü bu araçlar tam otomatik değildir.triptonik vites mevcuttur..ben genelde çok dik yokuşlarda elfreni çekerek kalkardım hem kaydırma acısından,hem yakıt açısından hemde motoru çok zorlamasın diye

bu arada haberimiz olsaydı keşke en azından saglamlık açısından güvenli olurdu ilk sahibi iseniz..
evet aracım gerçektende güzeldi fakat ben pek satma taraftarı değildim ama kısmeti çıktı..nasip

Merhabalar arkadaşlar bende corsa 1.4 siving 98 m. düzde uzun yolda bas sıkıntı yok gitmem demiyo dreksiyonun iyi ise artı seri kullanmak gerekiyor motor ısısı çok yüksek opellerin 12 iki ye şehir içinde de binilmez bence kaplumbaa gibi olur bu seferde motor çok ısınır 24 binin varsa çalışiyorsan da git toyota yada opel astra al ama dizelden şaşma...yok gaz ayarı yok bagaj küçülgü .dertlerin olmaz...saygılar.

bende peugeot 208 1.2 robotik vites var ne uzun yolda nede şehiriçinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım yakıtıda çok iyi

Üst Alt