arkadaşlar opel çorsa 1.2 otomatik 23 bin tl 2004 model sizce nasıl performansı kullananlar var mı.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
YENİ i20 1.4 MPI STYLE+ OTM. (BENZİNLİ) | 52.600 TL | 52.600 TL BAYİ 52600 DEN 35 DÜŞTÜ BİD BUNUN KASKOSU SİGORTASI PLAKASI |
yok sıkıntı yaratmaz. bizde de vardı 1.2 motor... acelem yok yavaş giderim dersen hiç sıkıntı yok.
4 kişi ile binip de yokuşta bin bela çıktığı oluyor ama sonuçta bir yerden bir yere götürüyor.
bu arada haberimiz olsaydı keşke en azından saglamlık açısından güvenli olurdu ilk sahibi iseniz..bende 1.2 2006 model vardı.10 sene sorunsuz bindim çok şükür hiç bir problem yaşatmadı bana.ayrıca tüpte taktırmıştım.125.000 km sattım.ama tabi bu işler nasiptir.hayırlısı olsun
@meister78, yokuş yukarı aracı kaldırırken kayma oluyor muydu?
Opel alma ne alırsan al. Avrupanın dogan ve şahini. Ben aldım pişman oldum
At arabası gibi, amatsor yok arabada
Sağ Arka Çamurluk Sağ Ön Kapı
Sağ Ön Çamurluk
Sol Arka Kapı
Sol Arka Çamurluk
Sol Ön Kapı
Sol Ön Çamurluk
BOYA
evet kaydırma oluyordu çünkü bu araçlar tam otomatik değildir.triptonik vites mevcuttur..ben genelde çok dik yokuşlarda elfreni çekerek kalkardım hem kaydırma acısından,hem yakıt açısından hemde motoru çok zorlamasın diye@meister78, yokuş yukarı aracı kaldırırken kayma oluyor muydu?
evet aracım gerçektende güzeldi fakat ben pek satma taraftarı değildim ama kısmeti çıktı..nasipbu arada haberimiz olsaydı keşke en azından saglamlık açısından güvenli olurdu ilk sahibi iseniz..