Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel corsa 1,4 benzinli otomatik 90 hp nasıldır?

MURAT9999

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Opel corsa 1,4 benzinli otomatik kullanan yada bu konuda bilgiis olan var mı
syg

önermem... opel otomatiklerde çok sorun çıkartıyor... biraz daha paraya kıy 1,6 dizel oto al derim ileriyi düşün

sorun yok arkadaşım kullanıyor 5 yıl oldu.

tek sıkıntısı bg düşük araç çekmiyor. 90 bg belki iyidir tercih senindir. onun 90 dan aşagıdaydı.

kaça veriyorlar

dostum 2006 model sıfır 1,4 97 hp hyundai accent era select otom. benzinli aldım. sonradan lpg taktırdım... sonuçta önünde koca 5 yıl var. ayrıca çekişte ve yokuşta ciddi anlamda bir yavaşlama sözkonusu oluyor... 1.6 otomatik dizel öneririm tek kelimeyle

Ne gibi bir sorun çıkarıyor ? bütceme göre kararımı vermiştim yeni corsaya .malum zorunlı olarak otomatik vites gerekli

volk99 arkadaşım opel otomatikle ilgili çevremde sabit olan bir durum bu. elbette sıfır arabadır sıkıntı olmaz ama kullanmaya başladıkça ve yıllar içinde hem gözün yakıt ibresinde olmaz hemde araba dolu vaziyette en önemlisi uzun yolda farkı hissedersin. 1.6 dizel otomatik pahalı geliyorsa 1.6 benzinli otomatik öneririm (zorunlu halde)

Teşekkür ederim,

ford fiesta 1,6 bezninli otomatik nasıl

Opel Corsa 1.4 100 HP Otomatik Benzin/LPG kullanıcısıyım, 2011 yılında ötv indirimli aldım. 100 beygir olması nedeniyle 10 beygir sizin aracınıza göre yüksek görünebilir ancak opel seri atiklik konusunda tatmin edici boyutta sonuç itibariyle 1.4 motor araç alıyorsunuz. Alman teknolojisi ve şanzıman sorunu dahi hiç bir sorun yaşamadım ( TAM OTOMATİK ). Yalnız opellerin en önemli kusurlarından biriside ses problemidir. Zamanla ön takım dolaylarından sesler gelmeye başlar ve bazen sesin kaynağını bulabilen ustaya denk gelmek zor olabilir. Süspansiyonu Türkiye yolları için ideal değil bana göre çünkü araç stabilize yolda zamanla kullanıma bağlı olarak değişik sesler vermekte ve süspansiyon zamanla sizi memnun etmemeye başlamakta. Tabiki bunlar eksi yönleri artı yönlerine gelecek olursak ciddi anlamda ekonomik bir araç ( LPG kullanımda ). Benzin de ise otomatik olması dolayısıyla yakıtı çok denebilir. Benim şahsi görüşüm dizel otomatiğe yönelmeniz hususunda. Corsa malzeme kalitesi açısından pek iyi olduğu söylenemez. Karar sizin şanzımanda sorun yaşayacağınızı sanmam ama diğer hususları incelemekte büyük fayda vardır.

her aracın artısı ve eksisi kullandıkça ortaya çıkar. önemli olan eldeki paraya göre araç almaktır. sonuçta ötv indirimli ve 5 yıl (en az) ve daha fazla kullanacağımız bir yol arkadaşı arıyoruz. 30.000 tl ile mercedes s600 alamayaız tabiki ancak sonuçta en önemli iki şey benim için çok öemlidir.

1- güvenlik
2- yakıt

ford fiesta bana biraz küçük geldi benim 206 pejo bile ondan geniş hele arka koltuk kapı camları çok dar, orada oturunca insan kendini çukurda sanıyor

Üst Alt