Opel Corsa 1.4 100 HP Otomatik Benzin/LPG kullanıcısıyım, 2011 yılında ötv indirimli aldım. 100 beygir olması nedeniyle 10 beygir sizin aracınıza göre yüksek görünebilir ancak opel seri atiklik konusunda tatmin edici boyutta sonuç itibariyle 1.4 motor araç alıyorsunuz. Alman teknolojisi ve şanzıman sorunu dahi hiç bir sorun yaşamadım ( TAM OTOMATİK ). Yalnız opellerin en önemli kusurlarından biriside ses problemidir. Zamanla ön takım dolaylarından sesler gelmeye başlar ve bazen sesin kaynağını bulabilen ustaya denk gelmek zor olabilir. Süspansiyonu Türkiye yolları için ideal değil bana göre çünkü araç stabilize yolda zamanla kullanıma bağlı olarak değişik sesler vermekte ve süspansiyon zamanla sizi memnun etmemeye başlamakta. Tabiki bunlar eksi yönleri artı yönlerine gelecek olursak ciddi anlamda ekonomik bir araç ( LPG kullanımda ). Benzin de ise otomatik olması dolayısıyla yakıtı çok denebilir. Benim şahsi görüşüm dizel otomatiğe yönelmeniz hususunda. Corsa malzeme kalitesi açısından pek iyi olduğu söylenemez. Karar sizin şanzımanda sorun yaşayacağınızı sanmam ama diğer hususları incelemekte büyük fayda vardır.