Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel Corsa 1.4i Twinport Enjoy Otomatik Vites Araç Alıyorum, ÖTV hakkında..?

Mr. Aykut

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar alacağım araç 34712TL anahtar teslim fiyatı bana geliş fiyatı 24250TL kredim onaylandı proforma fatura istediler ve bayii şuan belgelerimle ÖTV - MTV muafiyetiyle araç alıp alamayacağımı kontrol etmekte.

- H Sınıf Ehliyete Sahibim ( Otomatik Vites Araç kullanabilir Olarak İŞLETMEDİM HENÜZ )

-%43 Sağlık Raporum var. Raporumda otomatik vites araç kullanabilir olarak işaretli ve yazılı

- Sağlık Sorunum olarak SOL DİZ ALTI PROTEZ yazmakta;

Otomatik vites aracı muayeneye sokmam gerekecek mi ? Yoksa tertibatlı olarak kabul görülüp ruhsata o şekilde mi işleniyor prosedür ve masraflar hakkında bilgi edinmek istedim. Bilgi sahibi olan arkadaşların yardımcı olmasını ümit ediyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum şimdiden...

sol bacak sorunluysa sadece otomatık olması yeterlı..ayrıca aparat takılması gerekseydı bıle muayeneye gırmes..aparatın projesını muhendıse cızdırmen yeterlı..

ama sol dizede tertibat isteyebilirler.çünkü otometik vites olarak işletmemiş sadece tertibat yapılır....
projenin cizimi 125 tl tertibatıda kendine göre ve kullancagın dizyne biçimde yaptırıyorsun....fiyatlar değişik antepdeki fiyatlar 150tl -550 tl kadar var.

murat01_80 ,
sıfır araç alımında aparat taktık ve vizeye girdik.

alınca bizede bilgi var nasıl aldın ne zorluklarla karşılaştın ozellikle maliye

evet dostum bilgilendirmelerini bekliyoruz , nasipse yakın zamanda bizde aynı sürece giricez

arkadaşlar maliye ve diğer işlemleri bayiinin kuryeleri yapacak. yani ben sadece konya ereğliye gidip ordan plaka ruhsat çıkarıcam. ötv -mtv muafiyetiyle firma ilgileniyor %99.9 sıkıntı yok bizden yana dediler, kredinin onayını beklediklerini iletti opsiyon koydu gümüş gri renk araca.

34712 tl anahtar teslim fiyatı olan aracı 24250 ye sadece ÖTV yin düşerekmi indiler toksa indirim veya başka birşey varmıydı?

Normal hesaba göre 25.337 tl yapıyor(34712/1,37 den)

indirim tabiki söz konusu pazarlık sünnettir ;) + KArter koruma eklettirdim, sağolsun ilgilenen beyefendi daha fazla indirim yaparsam ben sıkıntıya girerim Aykut Bey dedi bende daha fazla zorlamadım

Üst Alt