Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel Corsa hakkında görüşleriniz nedir?

Nirvana333

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
İyi günler, 2017 corsa almayı düşünüyorum 1.4 90 hp nasıl araçtır ?lpg de düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum.

güzel araçtır ama dizeli daha bi güzeldir müthiş ekonomiktir ...

otomatik vites düşündüğüm için benzin seçeneği var 1.4 olarak

1.4 bide lpg taktırırsan çekişten düşer araç. yokuşlarda vesaire hissedersin 3 5 kişiyle bindiğin zaman arabaya çekmediğini hissedersin ama ekonomik yakıtlıdır opel.

Corsa 5 Kapı 1.3 CDTI 95HP MT-A Easytronic şanzıman Start & Stop Enjoy 79.700

bu modeli düşünün derim

manuel vitesin otomatikleştirilmiş versyonudur ....

satıldıda almayada üretim devam edecek ve fazla değişiklik olmaz diye tahmin ediyorum hem pejoda boş araba değil

Benim aracim 1.2 manuel ve 50 kurus yakiyor hesabini sen yap 1.4 otomatik 60 kurusun altinda yakmaz tupte dahi 40 kurus olur bnce ama opel corsa cok guzel bir arac benm ikinci corsam cok memnunum kullanimindan kalitesinden.

sizdeki araç atmosferik mi ? turbo beslemeli mi ? aracınız kaç model ?

Merhaba,
Benim aracım 2015 Model opel corsa benzinli otomatik vites, araç alacaksanız 1.6 'dan aşağı kesinlikle almayın, 5 yıldan önce ÖTV indirim hakkı olsa bugün satarım, astra almadığıma pişmanım..

[FONT=sans-serif]mek1973 [/FONT][FONT=sans-serif]1.6 'dan aşağı kesinlikle almayın demişsiniz , 1.4 corsa nın sorunu nedir ?[/FONT]

[FONT=sans-serif]Nirvana333 siz bayiden fiyat aldınız mı ?[/FONT]

1.4 gitmiyor, sanki aracı siz taşıyorsunuz gibi yokuşlarda...

Eğer bütçeniz uygunsa 1.3 dizel motorlu olan modellerini tavsiye ederim.

yukarıdaki listede easytronic olmayan sadece corsa ve i20.
i20 nasıl bir araç .

güzel araç style paketini terci edebilirsiniz bende düşünüyorum sunroof bir kaç opsiyonel seçenekleri daha var

Arkadaşlar

Volkswagen Polo Comfortline 1.2 TSI BMT 90 PS DSG 67.200 TL görünüyor. (sıfır, otomatik)

Ötv düşünce 46.000 gibi görünüyor. Bu araç sizce nasıl. Üstdeki mesajlarıda okudum.

Clio, Opel, Ford önerilmiş ama Polo hiç geçmemiş. Araçlar hakkında da pek bilgim yok. Ne önerirsiniz.

30 - 35 bin ödeme imkanım var otv düşdükten sonra.

Bilmeyen varsa söyleyeyim opel battı gmye satılmıştı oda zarar edince peugeota sattı yani artık o bir fransız ve daha kötüsü peugeot

Skoda fabiayada bir bakın isterseniz

Üst Alt